Sadržaj s oznakom: Blizanke

Nicole i Natalie iznenadile su svoga oca kada ih je pitao da se pomole riječima koje su već sigurno prije čule. Ovaj je otac imao jednostavnu molbu kada je uzelo nekoliko minuta iz dana za molitvu, a odnosi se na molitvu Gospodnju – Očen naš, koja se nalazi u Bibliji u 6. poglavlju Matejevog evanđelja.

Prerano rođene blizanke iz Australije su prilikom prvog susreta izvan majčine utrobe zagrlile jedna drugu, a fotografija zagrljaja je razveselila mnoge korisnike društvenih mreža

Elizabeth i Gabriela su obje došle u samostan sestara sv. Elizabete: “Mislimo da je naša majka s neba zagovarala za naš poziv.”

Najpoznatiji svjetski motivacijski govornik Nick Vujičić na svom je Facebook profilu prije mjesec dana objavio da je postao tata dvaju prekrasnih blizanki. Tom je prilikom napisao dirljivu objavu u kojoj je zahvalio svemogućem Bogu na blagoslovu života.

Najpoznatiji svjetski motivacijski govornik Nick Vujičić na svojem je Facebook-profilu objavio da je postao otac blizanki. U zagrljaju supruge i predivnih djevojčica zahvalio je Bogu na blagoslovu života.

Skupina od pet timova papinske bolnice nakon 10-satne operacije uspješno razdvojila sijamske blizanke