Sadržaj s oznakom: Čudesno ozdravljenje

Šurkovac do jučer, takoreći, nepoznato selo nadomak Prijedora, postalo je nadaleko čuveno po čudesnim moćima fra Ive Pavića, koji, kako i sam kaže, ima Božji dar i pomaže znanima i neznanima da ozdrave.

O nastanku župe koju je na samu novu godinu 1941. godine ustanovio zagrebački nadbiskup dr. Alojzije Stepinac.

Čudo iscjeljenja Uga Feste posredstvom slike koja se štuje u crkvi u Šurmancima samo nekoliko kilometara udaljenoj od Međugorja bilo je jedan od dokaza pri beatifikaciji sestre Faustine Kowalske i priznanju pobožnosti prema Milosrdnom Isusu, te proglašenju blagdana Milosrđa u prvu nedjelju poslije Uskrsa. Ova se slika(ikona) nalazi iznad oltara koja je upravo zbog toga posvećena Milosrdnom Isusu.

Da život piše nevjerovatne priče uvjerili su se mnogi,ali kad je snaga vjera temelj životnoj stvarnosti onda su čuda uistina moguća. Tako je bilo u ovoj priči koja podsjeća pomalo na program koji je Isus imao za svetoga Franju „Idi, popravi moju kuću“ 

Kip Gospe Fatimske zaustavio se jedan dan i u mjestu San Giovanni Rotondo.

Nije znala moliti krunicu pa je na svakom zrnu ponavljala "Isuse, volim te"

Maleni Côme poslan je kući na palijativnu skrb. Godinu dana kasnije, živ je i osvaja srca. S vremena na vrijeme zbog životnih okolnosti zaboravimo da je život dar od Boga.

Samo u prva tri mjeseca nakon smrti oca Charbela zabilježeno je 350 ozdravljenja po njegovu zagovoru (1828.-1898.) Uslišanja se redaju na tisuće, posebno je taj broj zabilježen kod Charbelovog groba. Velika je milost što njegov grob posjećuju i časte ne samo kršćani već i muslimani. Do dana današnjeg čuda po zagovoru ovog sveca iz Crkve Maronita ne prestaju se redati. Jedno o d novijih je izliječenje Dafne Gutierrez od sljepoće koje liječnici ne mogu objasniti  a vid joj je posve povraćen nakon što se molila Sv. Charbelu Makhloufu iz Libanona.

Vicka je molila i tumor na srcu dječaka je nestao, liječnici ne nalaze objašnjenja.

Njihov sin je pobijedio u borbi protiv raka po zagovoru Svetog Padre Pija iz Pietrelcine

"Ozdravila sam ti brata i uslišila molitve svih onih nepoznatih ljudi koji su molili za tvoga Borisa."

Sveta Terezija os Djeteta Isusa - Ona koju Pape nazvaše “najvećom sveticom modernih vremena” 

Mariju Piju Pacioni zahvatila je teška bolest zbog koje je skoro ostala nepokretna. Hodočastila je međugorskoj Gospi. Kada se vratila osjetila je čudesnu toplinu. Njezin život se potpuno promjenio.

Ozdravljenje po zagovoru  Majke Tereze dogodilo se brazilskom inženjeru(35) koji je bolovao od tumora na mozgu i trebao je biti operiran, ali su mu prognoze bile slabe.

Caitlin Dooley rođena je 12. svibnja 2016. i 25 dana bila je priključena na aparate za održavanje života.

Stranica 1 od 4