Sadržaj s oznakom: Dejan Lovren

Bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren objavio je na Instagramu kako će ove godine sudjelovati na Antunovskom hodu mladih.

Hrvatska katolička misija Pariz jučer je hodočastila u Gospino svetište La Salette u francuskim Alpama. Okupilo se šezdesetak vjernika iz Lyona, Chamberya, Annecya, Grenobla, Geneve i Nice, među kojima je bio i Dejan Lovren, odnedavni igrač Lyona.

Hrvatski nogometni reprezentativac i član ruskog Nogometnog kluba Zenit iz St. Petersburga Dejan Lovren u nedjelju 23. svibnja posjetio je Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu, gradu za kojega ga vežu nogometni počeci.

Hrvatski nogometaš i branič Liverpoola, oduševio je svoje pratitelje posljednjom objavom na Instagramu.

- Dalić i ja smo bili u autobusu i starija gospođa, ima nekih 60 godina, primi moju ruku, plače i kaže: "Dejane i Zlatko, hvala vam na ovome. Moj muž je poginuo u ratu, ali dali ste mi nadu za život" - ispričao je Lovren

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Liverpoola Dejan Lovren na društvenim mrežama napisao je emotivnu posvetu majci, a sve uz fotografiju koja je nastala 1990. godine u Kraljevoj Sutjesci kada je Dejan bio dijete.

Obitelj Dejana Lovrena prije rata je živjela mirnim životom u Kraljevoj Sutjesci, naselju u središnjoj BiH, poznatom po franjevačkom samostanu iz 14. stoljeća i tvrđavi Bobovac, gdje je bilo sjedište dvojice bosanskih kraljeva, Tomaša i Tvrtka, iz dinastije Kotromanića.

Karlovčani su uistinu veličanstveno dočekali svojeg Vatrenog Dejana Lovrena, ali tisuće navijača i obožavatelja morali su ipak malo pričekati na njegov dolazak. Kao i uvijek po dolasku u Karlovac, hrvatski je reprezentativac prvo odjurio do svog kvarta, Grabrika, i tamošnjeg legendarnog “zida” čije će značenje najbolje znati samo Grabričani.

Svakoga dana potresne priče o izbjeglicama iz Sirije, Afganistana... Strava i užas na svakom koraku. I velike nogometne zvijezde i klubovi dali su im podršku i pružili pomoć - od Bayerna do Lionela Messija i Reala.