Sadržaj s oznakom: Glazbeni kutak

Band Croatica objavio pjesmu ‘Gvozdansko’, posvećenu jednoj od najherojskijih epizoda kroz cijelu povijest Hrvata

U Nedjelju “Dobrog Pastira”, 30.4.2023. premijerno je prikazan videospot za novu pjesmu kantautora kršćanske duhovne glazbe Josipa Ćulumovića iz Zagreba.

Kantautor Mislav Ramljak snimio je pjesmu za jubilarni peti Antunovski hod mladih koji se ove godine održava 10. lipnja u Zagrebu.

Band Emanuel ima najbolji album popularne duhovne glazbe.

Devetnicu u čast Božjega milosrđa možete moliti i pjesmom…

Hillsong United, najpopularniji kršćanski glazbeni sastav, nastupit će u pulskoj Areni.

Budući da mladenci vrlo često biraju mjesec svibanj ili lipanj za organizaciju njihovog vjenčanja, želimo predložiti i upozoriti na izbor pjesama za vrijeme obreda vjenčanja koje moraju biti prema liturgijskim propisima.

Molitvena zajednica Božja pobjeda održala je 28. siječnja 2023. godine četvrtu Večer slavljenja “Gore srca”. Nakon što se tri godine zaredom večer slavljenja održavala u City Hotelu Plaza u Zagrebu, ovogodišnja večer slavljenja, nakon tri godine pauze održana je u prepunoj maloj dvorani Doma sportova.

Pjesma Za Marušu posvećena je prerano preminuloj Maruši Janžek. Najavna je pjesma albuma Molitva & Rap, čiji je izlazak planiran u proljeće.

Četverogodišnja Claire Ryann osvojila je svijet anđeoskim glasom s kojim slavi Gospodina našega Isusa Krista.

Konzumerizam je davno već uzeo ono što pripada Božiću, posljednjih godina svjedočimo najezdi figurica koje su preplavile izloge trgovina, ulice i trgove, da bi naposlijetku završile pod borom, umjesto božićnih jaslica.

Nositeljica Guinnessovog svjetskog rekorda Victory Brinker pjeva iz sveg srca ovu prekrasnu izvedbu omiljene pjesme o Djevici Mariji

Objavljeno u Glazbeni kutak | 14.10.2022.

"Oni koji traže Boga"

Učitelji kršćanske duhovnosti kažu da ako nemamo nadahnuća u molitvi, što i kako moliti, da molimo i čitamo psalme. Uostalom, to je često činio i naš Gospodin Isus.

Kaže fra Dario Galić da psalmi sadrže sve ljudske osjećaje, radost i patnju, nasilje i mir, strah i povjerenje, koji se predaju Bogu u dubokoj i čvrstoj vjeri, u hvali ili u molbi.

Osim slavljeničkih pjesama i kratkih pouka, molitvena zajednica Božja pobjeda na svom YouTube kanal od nedavno ima i podcast. Gosti prvog podcasta bili su don Damir Stojić i Marko Blagović, nekadašnji voditelj zajednice Božja pobjeda. Govorili su o duhovnom pozivu i pozivu na brak.

Objavljeno u Glazbeni kutak | 27.9.2022.

TURNEJA ALANA HRŽICE

Kako je već najavljeno, Alan Hržica i bend, kreću na turneju po Hrvatskoj. Očekuju ih dva velika koncerta u Osijeku i Splitu.

Stranica 1 od 9