Sadržaj s oznakom: Glazbeni kutak

Tekst i glazbu pjesme napravio je fra Marin Karačić, dok je za aranžman zaslužan Domagoj Pavin. Pjesma je s albuma ”Stvoreni za mnogo više” koji je objavljen prošle godine.

Ovih je dana izišla pjesma i spot »Šezdeset i šest (Bila je to godina ljuta)«. Pjesmu i glazbu napisao je fra Šimun Šito Ćorić. Za aranžman i produkciju zaslužni su Matej Mudrovčić i Igor Drvenkar, a za spot Benjamin Knežević

Tim povodom, točno u 12 sati premijerno je prikazan potpuno NOVI VIDEO-SPOT za pjesmu “Duha svojega na nas Ti pošalji” koja se nalazi među deset predivnih pjesama na novom albumu.

Divno je bilo preksinoć, 3. kolovoza, ispred crkve svetoga Antuna na Šubićevcu u Šibeniku. Ljudi su dolazili sa svih strana Dalmacije na molitveni susret da bi slavili Gospodina i uživali u zajedništvu.

‘Jer znam da ti zoveš me na gozbu, spremaš život novi, uza me si uvijek, voliš me do krvi.…’

Božja Pobjeda novim spotom poziva na zahvaljivanje Bogu za sve stvoreno.

Župa Međugorje se zadnjih godina doista može ponositi svojim glazbenim sekcijama koje je prije 5 godina pokrenuo međugorski župnik fra Marinko Šakota želeći mladima iz župe pružiti što više mogućnosti da ostvare sve svoje potencijale i talente.

Povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja u Međugorju klapa "Sveti Juraj"-HRM je snimila novu pjesmu pod nazivom Ostani s nama Kraljice mira za koju je glazbu i tekst napisao Franjo Kraljević, a vokalni aranžman Mario Božić.

‘Nova pjesma’ i spot za pjesmu kantautora Darija Miletića premijerno su prikazani na Laudato televiziji.

Tomislav Kljajić vjeroučitelj je Gospićko-senjske biskupije koji djeluje u Ogulinu. Osim što je teolog, Tomislav je i glazbenik moderne duhovne glazbe. Krajem 2019. godine izdao je svoj prvi album duhovne glazbe koji nosi naslov “Ljubav koju ne razumijem”. Album broji 10 pjesama.

Spot za pjesmu ‘Molitva’ vlč. Marija Brkića, koju već 14 godina izvode mnogi zborovi mladih na svojim duhovnim susretima i župnim sakramentalnim slavljima, premijerno je prikazan na Laudato televiziji te je ova popularna duhovna pjesma dobila potpuno ruho.

Vanessa Mioč izdala je svoju novu pjesmu. Naslov joj je Šutnja.

Na današnji dan prije gotovo tri desetljeća tragično nas je napustio velikan hrvatske pop i zabavne glazbe Tomislav Ivčić .

Popularni kantautor duhovne glazbe, fra Marin Karačić, premijerno je predstavio spot za pjesmu ‘Probudi me’, koja se nalazi na njegovu drugom albumu: ‘Stvoreni za mnogo više’.

Na prvi dan korizmene inicijative molitvenog bdijenja za nerođene "40 dana za život", u srijedu 17. veljače, "Nova Eva" i udruga "Hrvatska za Život" predstavile su glazbeni video za pjesmu "Ulje pomazanja" koju izvode Sara Čaljkušić i Hanna Pölhe.

Stranica 1 od 7