Sadržaj s oznakom: Goran Ivančić

U Međugorje je u petak 26. kolovoza u 7, 45 sati, nakon 14 dana hoda stigao Goran Ivančić poznati Gospin hodočasnik. Ovo mu je naime već 19 put kako pješice hodočasti Kraljici Mira.

Hodočasnik Goran Ivančić i ove godine hodočasti na tri glavne nakane: prestanak bogopsovke, pobačaja i izvanbračnih odnosa. Kako ističe, na putu moli i za to da se hrvatski narod vrati molitvi krunice jer krunica je ta koja donosi blagoslov onome koji je moli.

Hodao 500 km za prestanak Bogopsovke, abortusa i da se hrvatski narod vrati moljenju krunice.

Hodočašće našeg sugrađanina Gorana Ivančića iz Velike Gorice u Međugorje ove godine postalo je punoljetno, piše portal Velika Gorica

Glavna nakana ovog hodočašća je kao i svih dosadašnjih da se naš Hrvatski narod ostavi grijeha i vrati Gospodinu, kaže nam Goran Ivančić, koji iza sebe ima već 17 hodočašća tijekom kojih je pješačio iz Zagreba do Međugorja.

Kad nisi bahat i ohol, kad shvatiš da ništa ne ovisi o tebi, Bog se pobrine za sve, kaže jednostavno Goran Ivančić (46), bivši odbojkaš, koji iza sebe ima već desetak hodočašća tijekom kojih je pješačio iz Zagreba do Međugorja.