Sadržaj s oznakom: Hgss

HGSS Čitluk-Međugorje dobila je danas poziv za pomoć od vodiča s Križevca gdje je pri padu talijanska hodočasnica ozlijedila ruku.

Ni ovaj vikend nije bilo odmora za članove HGSS Čitluk - Međugorje. U 15:00 dolazi im dojava iz Međugorja da je na Križevcu ozlijeđena Irska hodočasnica.

Članovi HGSS-a Čitluk-Međugorje danas su imali pune ruke posla. Četvrta intervencija je bila na Križevcu gdje je ozljeđena američka hodočasnica.

Članovi HGSS Čitluk-Međugorje danas su imali tri intervencije.

Jutros u 8:30 HGSS Čitluk dobila je dojavu od vodiča kako je na Brdu Ukazanja teže ozlijeđena hodočasnica iz Amerike.

Jutros u 9 sati i 30 minuta HGSS Čitluk dobio je dojavu od vodiča da je jednoj od hodočasnica pozlilo na stazi Sipar(staza s južne strane Križevca) na Križevcu.

Hercegovačka gorska služba spašavanja stanica Čitluk dobila je danas u 11 sati i 15 minuta poziv za akciju spašavanja njemačke hodočasnice ozlijeđene pri padu na Križevcu.

U jutarnjim satima dežurni tim HGSS-s Čitluk dobio je dojavu za intervencijom Brdu ukazanja.

Danas iza podne dežurni tim HGSS-s Čitluk dobio je dojavu za intervencijom na brdu Križevcu.

Danas nešto prije 11 sati na nepristupačnom području brda Križevac u Međugorju ozbiljno je ozlijeđena francuska državljanka H.D. (1950).

Ni danas nije bilo odmora za članove HGSS-a Čitluk - Međugorje, današnja intervencija bila je na Križevcu, gdje su pomogli unesrećenoj hodočasnici.

Ni večeras nije bilo odmora za članove HGSS-a Čitluk - Međugorje, večerašnja intervencija bila je na Brdu ukazanja, gdje su pomogli unesrećenom hodočasniku.

Ni danas nije bilo odmora za članove HGSS-a Čitluk - Međugorje, današnja intervencija je bila na Brdu ukazanja, gdje su pomogli unesrećenoj Američkoj hodočasnici. U nastavku donosimo cijeli izvještaj o intervenciji.

Jutros je u 08.30 sati HGSS Čitluk - Međugorje stanica zaprimila poziv za intervencijom na brdu Križevac u Međugorju. 

Izmorena 6-mjesečna beba cijelo vrijeme je spavala. Liječnica splitskog HGSS-a ju je primila u svoje naručje i majčinski, čuvala tijekom leta helikopterom sve do bolnice u Kninu

P.U. Čitluk je pozvala je 6.12. oko 18h. GSSuBiH da pokrene potragu za nestalom francuskom državljankom O.M.A.C. ( 1933. ), koja se jučer oko 11h. odvojila od svoje grupe na Brdu Ukazanja i od tada joj se gubi svaki trag.

Stranica 1 od 2