Sadržaj s oznakom: Jakov Čolo

Jesu li vidioci ikada vidjeli Gospu kako plače?

Prema tvrdnjama vidjelaca, Gospa se svaki dan ukazuje uglavnom oko 18 sati, i ljeti i zimi, a u posebnim prigodama u neko drugo vrijeme.

VIDIOCI - PRIHVAĆANJE IZABRANJA, ODGOVORNOSTI I PATNJE

Gospa nas u Međugorju na poseban način poziva na obraćenje. Mnogim hodočasnicima koji dođu u Međugorje kažem da se ovamo ne dolazi radi vidjelaca.

Kad su počela Gospina ukazanja imao sam deset godina.

Gospa nas ovdje uči, ovdje je Gospina škola, ovdje u Međugorju. Gospa nam je na početku svojih ukazanja dala i svoje poruke.

Svatko na svoj način želi promišljati događaje koji Međugorje već godinama stavlja u središte pozornosti crkvene i društvene javnosti.

NEOBIČNO PUTOVANJE VICKE I JAKOVA

Gospa nas poziva da postimo srijedom i petkom, ali što Gospa traži u postu?

“Draga djeco, i danas je Isus tu kraj vas, pa i onda kada mislite da ste sami i da ne postoji svijetlo u vašem životu On je tu i nikada vas nije ostavio i udaljio se od vas.

“Draga djeco, danas na ovaj milosni dan na poseban način vas pozivam da otvorite vaša srca i molite Isusa da učvrsti vašu vjeru.

Gospa je došla s malim Isusom u naručju. Gospa je preko Jakova uputila sljedeću poruku:

Vidioc Jakov Čolo imao je svakodnevna Gospina ukazanja od 25.06.1981. do 12.09.1998., kada mu je Gospa obećala da će se ukazivati samo jednom godišnje, i to na Božić.

Dobrota i ljubav mogu izvesti i naizgled nemoguće stvari.

Stranica 1 od 2