Sadržaj s oznakom: Molitvena zajednica Srce Isusovo

Alan Hržica, renomirani kantautor duhovne kršćanske glazbe, predstavio je svoj najnoviji live album “Pjesme slavljenja vol.1“. 

Na ovom putu, njegovu misiju je podržala i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba, svima dobro poznata po svom evangelizacijskom radu. 

Napokon je predstavljena nova i dugo očekivana pjesma Alana Hržice i Amorosa. Ova zajednička suradnja, u kojoj sudjeluju trenutno jedni od najslušanijih izvođača kršćanske duhovne glazbe u Hrvatskoj, već privlači veliku pažnju i zanimanje slušatelja.

U subotu, 25. studenoga 2023., u crkvi Pfarrgemeinde Hl. Kreuz održan je duhovni koncert slavljenja i molitve u izvedbi poznatog glazbenika Alana Hržice.

Ove subote pjevačica duhovne glazbe, Vanessa Mioč, nastupila je u prestižnom i dobro poznatom kazalištu “Ariston” u Sanremu. 

Alan Hržica održao je veliki koncert moderne kršćanske glazbe u Dvorani Doma sportova u subotu, 28.10. Posjetitelji su uživali u snažnom duhovnom iskustvu, slaveći Boga kroz molitvu i zvuke omiljenih duhovnih pjesama.

Alan Hržica održao je sa svojim bendom veliki duhovni koncert slavlja i molitve u Ludwigshafenu, gradu u Njemačkoj. 

Šibenik, subota, 9. rujna 2023. – U povijesnoj Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku održan je duhovni koncert slavljenja koji je okupio velik broj vjernika i ljubitelja glazbe. Alan Hržica, poznat po svom jedinstvenom glazbeno-duhovnom pristupu, ponovno je oduševio publiku.

Predstavljamo vam duet Alana Hržice i Klape Smokvica s otoka Korčule. Videospot za pjesmu "Kruna najljepša" sada je napokon dostupan na YouTubeu.

Hvaljen Isus i Marija.

Dana 17. lipnja 2023. godine, u velikoj sportskoj dvorani centra Zameta u Rijeci, održan je duhovni koncert Alana Hržice koji je okupio mnoštvo ljudi u slavljenju Gospodina.

Objavljeno u Svjedočanstva | 31.5.2023.

Čudo s Kamenitih vrata

Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati.

Objavljeno u Hrvatska | 15.5.2023.

Duhovna obnova u Koriji

U subotu, 13. svibnja, na dan bl. Djevice Marije iz Fatime, imali smo izuzetnu čast surađivati s vlč. Krunoslavom Siroglavićem i održati duhovnu obnovu za narod u naselju Korija, u Župi svetog Ivana Krstitelja. 

Ovaj vikend se u Njemačkom gradu “Goppingen“ održala velika korizmena duhovna obnova. Obnovu su vodili pater Ike Mandurić i Alan Hržica koji su svojim duhovnim katehezama, nagovorima, klanjanjem i slavljenjem duhovno okrijepili brojne Hrvate koji žive u dijaspori.

Objavljeno u Hrvatska | 23.3.2023.

“Samo ljubav ostaje”

Na treću godišnjicu prerane tragične smrti Anamarije Carević, jedine žrtve potresa, Alan Hržica sa suradnicima izbacio je novi spot “Samo ljubav ostaje” posvećen Anamariji, i uz podršku Zaklade “Anamarija Carević” koja je ovu pjesmu proglasila svojom službenom pjesmom. Lani, na drugu godišnjicu pjesma je premjerno izvedena na misi u Palmotićevoj Bazilici uz gitarsku pratnju Andreja Grozdanova, i samo Alanov glas, i reakcije su bile od oduševljenja do tuge, ganuća i suza.

Po prvi puta nakon vise od 50 godina postojanja, u Hrvatskoj katoličkoj misiji Innsbruck održana je duhovna obnova koju su predvodili vlc. Predrag Ivandić (župni vikar župe Eisenstadt, i glazbenik (teolog) g. Alan Hržica uz pratnju njegova benda te članova Molitvene zajednice "Srce Isusovo"

Stranica 1 od 5