Sadržaj s oznakom: Obraćenje

Veliki Sveče! Ti si posvetio svoj život i istrošio svoje snage za spas kršćana i povratak nevjernika k Bogu.

Postoji fotografija Johna Waynea i njegova sina Patricka Waynea koja se duže vrijeme širi društvenim mrežama. John čuči ispred kipa, dok njegov sin, Patrick, stoji. Oboje gledaju s poštovanjem prema kipu Djevice Marije.

Maria Wallejo-Nagera jedna je od najuspješnijih suvremenih španjolskih spisateljica. Došla je u Međugorje kao agnostik i doživjela obraćenje. Evo kako pripovijeda o tome:

Toga se dana u veljači u meni nešto slomilo. Jesam li bila tako sigurna u sebe? Svake se godine prisjećam toga poslijepodneva, mirisa bolnice, Sarinih suza…

Maksimilijan s Bodenskoga jezera priča o svom iznenadnom obraćenju tijekom posjeta Međugorju.

“Draga djeco! Danas sam radosna i zahvaljujem vam na molitvama.

Djevice i majko Marijo, Kraljice neba i zemlje!

U kolovozu 1983. otišli smo na ljetovanje u Dubrovnik.

Dvadesettrogodišnja Nadège bila je prostitutka. Njezin „životni odabir“ nije u njoj izazivao grižnju savjesti.

Kao dobri katolici ne možemo nego biti zadovoljni pozitivnim utjecajem kojeg su imala Gospina ukazanja u Međugorju posljednjih godina.

Vlč. Łukasz Górzyński pripada apostolskom društvu Palotinaca. Rodio se u Poljskoj, u mjestu Szczecin prije 42 godine. Ima brata blizanca koji je od njega stariji 8 min. Majka mu je u mirovini, a otac je poduzetnik. Za svećenika je zaređen 2005. godine. Od tada je obavljao više službi u različitim mjestima, pet godina je studirao bioetiku na KUL u Lublinu, i šest godina je predavao u sjemeništu u Otwocku. Od sredine 2021. godine živi i radi u Međugorju, u „Poljskoj hodočasničkoj kući apostola Kraljice mira“ koju je otvorila njegova družba katoličkog apostolata Palotinaca.

Luca di Tolve pobijedio je u showu Mister Gay Italia devedesetih godina, ali je doživio dramatičnu promjenu života uz pomoć Djevice Marije. Svoju priču je ispričao u knjizi ‘Ero gay’ (hrv. Bio sam gay). U intervjuu za ACI Prensu 2017. godine, Luca di Tolve ispričao je svoje teško djetinjstvo.

Što nam Gospa poručuje o molitvi, postu, obraćenju, čitanju Božje riječi i svemu drugome što nam je potrebno na našem životnom putu, govori vidjelica Vicka u ovome audio zapisu.

Ružica pripovijeda o mladiću Denisu koji je svjedočio na skupu od tisuću ljudi.

Znate koja su mi najdraža svjedočanstva? Ona koja počinju s ”dolazim iz katoličke obitelji”.

Janet, irska hodočasnica, puna istinske radosti pripovijeda: „Bila sam katolkinja od rođenja. Išla sam na misu svake nedjelje, ali samo iz navike.

Stranica 1 od 7