Sadržaj s oznakom: otac James Manjackal

Katolicki svecenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi međukontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode ovu subotu, 6. kolovoza u 15:30h. Molitvu pratite preko youtube kanala

Katolički svečenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovaj petak, 24. lipnja u 15:30h.

"Najbolnija rana je ona na ramenu, za koju su liječnici utvrdili da je od nošenja velike težine smrskala ocu Jamesu dva diska oko vrata"

Katolički svečenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje preko youtube kanala ovaj petak, 10. lipnja u 15:30h. 

Bože, Duše Sveti...

Katolicki svecenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi međukontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode ovu subotu, 4. lipnja u 15:30h.

Katolički svećenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovaj petak, 13. svibanj u 15:30h koju možete pratiti OVDJE.

Katolicki svecenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi međukontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode ovu subotu, 7. svibnja u 15:30h.

Kao kršćanin i katolik, rođen u indijskoj državi Kerali u tradicionalnoj katoličkoj obitelji, ali u hinduističkom okruženju; a sada kao katolički svećenik i karizmatski propovjednik u šezdeset zemalja na svim kontinentima, imao bih nešto reći o lošem utjecaju joge na kršćanski život i duhovnost.

Katolicki svecenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi putem YouTube kanala virtualnu molitvu za ozdravljenje ovaj petak, 29. travnja u15:30h. 

Katolicki svecenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovaj petak, 18. ožujak u 15:30h.

Dok je molio za nerođene čuo je Božji glas koji mu je rekao da u propovijedima govori svima da je pobačaj hladnokrno ubojstvo ...

U petak 18.2.2022. u 15.30h poznati indijski katolički svećenik i karizmatik svjetskoga glasa, otac James Manjackal predvodi online molitvu za ozdravljenje na engleskom jeziku.

Čitajući članke u kojima se osporava vrijednost i uspješnost  iscjeljenja obiteljskog stabla i generacijskog iscjeljenja na način kako to čine karizmatici, ja , koji  već 33 godine vršim službu ozdravljanja, bih želio podijeliti s vama nekoliko svojih zapažanja i komentara o toj temi.

Katolicki svecenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovaj petak, 21. siječnja u 15:30h. Na službenom youtube kanalu u nastavku možete pratiti javljanje oca Jamesa: 

Katolicki svecenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi međukontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode ovu subotu, 1. siječnja u 15:30h.

Stranica 1 od 3