Sadržaj s oznakom: otac James Manjackal

Otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovu subotu, 03. lipnja u 15:30h. Molitvu možete pratiti preko youtube kanala u nastavku:

Bože, Duše Sveti...

Otac James predvodi trodnevnu DUHOVNU OBNOVU ZA HRVATE od 16. do 18. lipnja 2023 u Austriji.

Kao kršćanin i katolik, rođen u indijskoj državi Kerali u tradicionalnoj katoličkoj obitelji, ali u hinduističkom okruženju; a sada kao katolički svećenik i karizmatski propovjednik u šezdeset zemalja na svim kontinentima, imao bih nešto reći o lošem utjecaju joge na kršćanski život i duhovnost.

Otac James Manjackal u novom nagovoru govori kako na zemlji vidimo nove kršćane.

Katolički svećenik M.S.F.S. otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovu subotu, 01. travnja u 15:30h putem youtube kanala u nastavku:

"Naš život je život sa Isusom Kristom. Snagom Duha Svetoga zatvorite oči. Molite na trenutak kako bi shvatili ovo razmišljanja. Hvala Ti Gospodine što okupljaš ljude da slušaju tvoju poruku. Pošalji svoga Duha Svetoga, Duha mudrosti, Duha znanja, Duha hrabrosti, omogući im da razumiju razmišljanja i provedu ih u praksu i slijede ih kako bi bili dobri kršćani. Marijo mama, dobra majko, moli za nas i budi s nama" poručio je otac James Manjackal u novom korizmenom nagovoru kojeg možete poslušati u nastavku:

Crkveni službenici, biskupi, svećenici, patrijarsi moraju istjerivati demone u ime Isusovo i to je žalosno jer mnogi svećenici, biskupi ili teolozi nisu impresionirani time i sada Sotona može raditi što želi. U nastavku poslušajte nagovor oca Jamesa u cijelosti:

Dok je molio za nerođene čuo je Božji glas koji mu je rekao da u propovijedima govori svima da je pobačaj hladnokrno ubojstvo ...

Otac James Manjackal tijekom ove korizme u deset epizoda će emitirati korizmene nagovore. Poslušajte prvi:

1500 Hrvata u molitvi sa ocem James Manjackalom!

Svjetski poznati svećenik otac James Manjackal, misionar reda sv. Franje Saleškog u poslanju obnove u Duhu svetom, odnosno karizmatskom pokretu.

Katolički svećenik M.S.F.S. otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje putem youtube kanala danas u 15:30h. Pridružite se

Katolički svećenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi jednom mjesečno virtualnu molitvu za ozdravljenje kao i za međukontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode.

Molitvu možete pratiti u subotu 4.2.2022. s početkom 15:30 na ovom youtube kanalu.

Čitajući članke u kojima se osporava vrijednost i uspješnost  iscjeljenja obiteljskog stabla i generacijskog iscjeljenja na način kako to čine karizmatici, ja , koji  već 33 godine vršim službu ozdravljanja, bih želio podijeliti s vama nekoliko svojih zapažanja i komentara o toj temi.

Poslušajte božićnu poruku oca Jamesa Manjackala:

Najavljujemo trodnevnu duhovnu obnovu koja će se održati u Austriji od 17.-19. veljače 2023., a koju će predvoditi poznati karizmatik i svećenik otac James Manjackal.

Stranica 1 od 4