Sadržaj s oznakom: otac James Manjackal

Poslušajte poticajni i nadahnuti nagovor oca Jamesa Manjackala u kojem progovora o Božjoj milosti i onome što ona uistinu predstavlja za kršćane. Isus nije bio rob Pisma ali se držao Božjih zapovijedi do smrti.

Hranit će vas Gospodin kruhom tjeskobe, pojiti vodom nevolje, al' se više neće kriti tvoj Učitelj – oči će ti gledati Učitelja tvoga.

Otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovaj petak, 2. prosinca u 15:30 sati preko youtube kanala. Pridružite se:

Ako stvarno volimo duše u čistilištu potrebna nam je snaga Duha Svetoga da bismo imali tu ljubav, moramo osjećati da su one naša vlastita braća i sestre, oni koji su vjerovali u Isusa Krista posebno su naša prava braća i sestre govori poznati indijski karizmatik, otac James Manjackal u nagovoru u kojem objašnjava što možemo učiniti za duše u čistilištu.

Otac James Manjackal u novom nagovoru dotaknuo se teme koja često izaziva mnoge prijepore, no on objašnjava kako ćemo možda biti iznenađeni i šokirani vidjeti u raju ljude koji su tako neočekivani.

Mjesec studeni posebno je posvećen dušama u čistilištu i upravo zbog toga katolici na zemlji uveliko mogu pomoći tim dušama svojim molitvama i dobrim djelima. Isto tako svetim misama i zagovorom vjernici po odobrenju svete Katoličke Crkve mogu im uveliko pomoći.

O svemu tome otac James Manjackal govori u novom nagovoru u kojem se osvrnuo na tu kako voli reći - zaboravljenoj crkvi, crkvi koja pati.

Ljudi mi često postavljaju pitanja poput ovih: ?Zašto homeopatija nije u redu?

Katolički svećenik M.S.F.S. otac James Manjackal predvodi međukontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode ovu subotu, 5. studenog u 15:30h.

Katolički svećenik M.S.F.S. otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovaj petak, 4. studenog u 15:30h.

Još u svome djetinjstvu čuo sam kako se moja majka moli Duhu Svetomu na početku večernjih obiteljskih molitvi koje bi trajale sat do sat i pol. Kasnije, u sjemeništu bila je uobičajena molitva ili himan Duhu Svetomu na početku nastave i važnijih događaja.

Samoubojstvo je čin namjernoga oduzimanja života samomu sebi.

Katolicki svecenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi međukontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode ovu subotu, 6. kolovoza u 15:30h. Molitvu pratite preko youtube kanala

Što se događa kad je netko ispunjen Duhom? Odgovara otac James Manjackal

Katolički svečenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovaj petak, 24. lipnja u 15:30h.

"Najbolnija rana je ona na ramenu, za koju su liječnici utvrdili da je od nošenja velike težine smrskala ocu Jamesu dva diska oko vrata"

Katolički svečenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje preko youtube kanala ovaj petak, 10. lipnja u 15:30h. 

Stranica 1 od 3