Sadržaj s oznakom: otac James Manjackal

Poslušajte snažno ali kratko svjedočanstvo oca Jamesa Manjackala kako je primio potpuno ozdravljenje srca i tijela nakon susreta s Djevicom Marijom koju od milja zove - Mama.

Poznati kršćanski karizmatik otac James-a Manjackal u svojoj knjizi "Eureka", knjiga o Duhu Svetomu, prepričava nevjerovatan događaj koji se zbio među muslimanima u arapskim zemljama.

U petak 20.08.2021 u 15.30h poznati indijski katolički svećenik i karizmatik svjetskoga glasa, otac James Manjackal predvodi online molitvu za ozdravljenje na engleskom jeziku.

Samoubojstvo je čin namjernoga oduzimanja života samomu sebi.

Što se događa kad je netko ispunjen Duhom? Odgovara otac James Manjackal

"Najbolnija rana je ona na ramenu, za koju su liječnici utvrdili da je od nošenja velike težine smrskala ocu Jamesu dva diska oko vrata"

Poznati indijski katolički svećenik i karizmatik svjetskoga glasa, fra James Manjackal uputio je Hrvatima pismo ohrabrenja i nade. Pismo donosi portal Snagom Duha

Bože, Duše Sveti...

O. James Manjackal MSFS svjetski je poznati katolički svećenik iz Kerale u Južnoj Indiji.

Kao kršćanin i katolik, rođen u indijskoj državi Kerali u tradicionalnoj katoličkoj obitelji, ali u hinduističkom okruženju; a sada kao katolički svećenik i karizmatski propovjednik u šezdeset zemalja na svim kontinentima, imao bih nešto reći o lošem utjecaju joge na kršćanski život i duhovnost.

Dok je molio za nerođene čuo je Božji glas koji mu je rekao da u propovijedima govori svima da je pobačaj hladnokrno ubojstvo ...

Čitajući članke u kojima se osporava vrijednost i uspješnost  iscjeljenja obiteljskog stabla i generacijskog iscjeljenja na način kako to čine karizmatici, ja , koji  već 33 godine vršim službu ozdravljanja, bih želio podijeliti s vama nekoliko svojih zapažanja i komentara o toj temi.

Hranit će vas Gospodin kruhom tjeskobe, pojiti vodom nevolje, al' se više neće kriti tvoj Učitelj – oči će ti gledati Učitelja tvoga.

Još u svome djetinjstvu čuo sam kako se moja majka moli Duhu Svetomu na početku večernjih obiteljskih molitvi koje bi trajale sat do sat i pol. Kasnije, u sjemeništu bila je uobičajena molitva ili himan Duhu Svetomu na početku nastave i važnijih događaja.

Ljudi mi često postavljaju pitanja poput ovih: ?Zašto homeopatija nije u redu?

Trodnevna duhovna obnova uoči Duhova, koju će predvoditi otac James Manjackal putem interneta održat će se: 28. 29 i 30.5.2020.

Stranica 1 od 2