Sadržaj s oznakom: Laudato

Misionar zajednice 'Hodočasnici ljubavi' Marino Restrepo boravi u Hrvatskoj mjesec dana, a sinoć je gostovao na Laudato TV-u.

Laudato TV otvoreno je analizirao uzrok i posljedice pandemije koronavirusa. U emisiji ‘Izdvojeno’ uživo smo sinoć analizirali što kaže znanost, a što Crkva te zašto smo podijeljeni na cijepljene i necijepljene.

Jedan od najposjećenijih kršćanskih portala, Laudato.hr, danas, na blagdan Male Gospe, obilježava deset godina svog medijskog djelovanja. Od samih početaka Laudatova djelovanja portal je bio mrežna platforma za gledanje prvih Laudato TV emisija, a danas se kao moderna multimedijalna platforma s televizijom nadopunjava informacijama, programom  i ostalim kvalitetnim sadržajima.

Započele prijave za besplatne radionice iz umjetnosti i kulture za djecu i mlade.

Brojni mali i veliki ljubitelji popularne animirane serije 'Superknjiga' ove subote 26. lipnja 2021. u Zagrebu napokon dočekuju svog omiljenog junaka Gizma.

U zajedništvu zaposlenika, suradnika, donatora i ostalih uzvanika, blagoslovom kardinala Josipa Bozanića, Laudato TV službeno je otvorila 1300 m2 novog prostora televizije u Zagrebu.

VELIKI ČETVRTAK
10:00 UŽIVO: Sveta Misa posvete ulja: Vatikan
18:00 UŽIVO: Sveta Misa večere Gospodnje: Vatikan
20:00 UŽIVO: Getsemanska ura: Jeruzalem

Dugoiščekivani film o svjetski poznatom Hrvatu, sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću, ‘Na mojim ramenima’, premijerno će biti prikazan na Laudato TV-u, na Uskrs 4. travnja 2021. u 20:00 sati.

Prva emisija 'Izdvojeno' uživo 20. siječnja u 20 sati iz Hercegovine! Laudato televizija širi svoje televizijske centre.

Laudato televizija novu programsku godinu započinje inspirativnim dokumentarno-dramskim filmom „Nada“, čija radnja opisuje istinite događanje koje su promijenili mnoge živote ukazanjem Gospe, svetog Ivana i svetog Josipa u malom irskom selu Knock. Kako iz patnje i teškoća naroda može proizaći novi smisao i spoznaja da Bog nikad ne ostavlja svoj narod, baš je ono što i svima nama treba kao poticaj za 2021. Za završetak godine uz kvalitetan humor, Laudato televizija donosi treću sezonu popularne humoristične serije „Neka nam Bog pomogne“. Dvadeset novih epizoda prikazuje zgode i nezgode u domu sestre Angele, redovnice vještog i oštrog detektivskog uma.

Laudato d.o.o. je nedavno potpisao Ugovor o dodjeli sredstava za projekt kojim će se transformirati u društveno odgovorno poduzeće. O samom projektu i planiranim aktivnostima razgovarali smo sa Ksenijom Abramović, direktoricom Laudato d.o.o.

Najveći hrvatski godišnji glazbeni događaj suvremene duhovne glazbe 10. listopada 2020. od 20 sati okupit će u cjelovečernjoj emisiji pod nazivom “Progledaj srcem - sve ove godine” brojne glazbenike, voditelje, duhovnike, organizatore, volontere koji su kroz  sve ove godine dali svoj doprinos kroz pet izdanja koncerta Progledaj srcem.

Pod geslom 'Dođite i vidjet ćete' (Iv 1, 39), 31. Mladifest održat će se u Međugorju od 1. do 6. kolovoza ove godine u nešto skromnijem opsegu.

Posebno izdanje emisije "Izdvojeno" koja se emitira na Luadato TV bila je iz Međugorja, emisija je nastala u suradnji sa sjajnom ekipom Digital Foto Video Studio Đani.

Laudato televizija donosi vam igrani film u dva dijela o svetom salezijancu koji je čitav svoj život utrošio za mlade koje je pronalazio na ulici, u zatvorima, besposlene i ostavljene.

Svećenici diljem zemlje svojom kreativnošću oduševljavaju vjernike

Stranica 1 od 6