ČETIRI DESETLJEĆA 'SUPERKNJIGE' Virtualna utrka 'Run Gizmo Run' i druženje s omiljenim junakom 'Superknjige'

Brojni mali i veliki ljubitelji popularne animirane serije 'Superknjiga' ove subote 26. lipnja 2021. u Zagrebu napokon dočekuju svog omiljenog junaka Gizma.

Naime, povodom obilježavanja 40 godina ove svjetski poznate crtane serije, ovog vikenda od 25. do 27. lipnja 2021. organizirana je virtualna humanitarna utrka 'Run Gizmo Run 4K' na koju su pozvani da se prijave i prođu 4 km svi ljubitelji hodanja, trčanja, bicikliranja, rolanja. Prihod skupljen kroz virtualnu utrku omogućit će da nove epizode Superknjige i Superknjiga aplikacija budu što prije dostupne na hrvatskom jeziku. Više o samoj utrci i načinu prijave pročitajte na: www.superknjigatrci.com.

Organizatori najavljuju i druženje s Gizmom uživo, koje će se održati ove subote na lokaciji Palinovečka 43, pored Jaruna, s početkom u 9 sati. U sklopu prigodnog programa, posjetitelje očekuje ljetno kino s najnovijom epizodom 'Superknjige', Gizmo predstava zagrijavanja, plesanja i pjevanja, a u ponudi će biti i 'Superknjiga' proizvodi: boce za vodu, bojanke, maske, puzzle i druge zanimljive stvari.

Sve ljubitelje 'Superknjige' koji nisu u mogućnosti biti uz program uživo, razveselit će vijest da će Laudato televizija ovo događanje na svojem programu prenositi uživo.

– Omiljeni junak 'Superknjige', Gizmo, trčao je 40 godina i napokon je došao do Zagreba, gdje će se s nama družiti u subotu. Drago nam je što ćemo se zajedno družiti povodom velikih 40 godina 'Superknjige' i što ćemo Gizma ove subote moći pozdraviti njegovim omiljenim: 'Daj četiri'. Sretni smo i što će nam se, virtualnim putem ujedinjeni na drugim lokacijama, u odrađivanju 4 km utrke moći pridružiti i ostali ljubitelji 'Superknjige' diljem Hrvatske, te smo također zahvalni i Laudato televiziji koja će ovo subotnje događanje prenositi uživo na svojem programu. – rekla je Vanja Bule, direktorica CBN-a Balkan.

'Superknjiga' je animirana serija koja oživljava Bibliju za najmlađe koristeći najnoviju tehnologiju i dizajn. Poučava djecu vječnim moralnim istinama i životnim vrijednostima kroz zadivljujuće biblijske pustolovine dvoje djece koja putuju kroz vrijeme sa svojim prijateljem, robotom Gizmom. Do danas, serija je prikazivana u više od stotinu zemalja i prevedena na 46 jezika, a pogledalo ju je više od pola milijarde ljudi. Producirala ju je organizacija 'The Christian Broadcasting Network' (CBN) godine 1981.

Na Laudato televiziji upravo se emitira druga sezona ove popularne serije, a glavna urednica Ksenija Abramović najavila je da će ljubitelji 'Superknjige' na Laudato televiziji od jeseni ekskluzivno moći gledati i treću sezonu.

Prijavite se te ovog vikenda prođite 4 km 'Run Gizmo Run' utrke, a u subotu budite s Gizmom i ostalim junacima 'Superknjige' na Jarunu ili uz Laudato televiziju od 9 sati.

Označeno u