Sadržaj s oznakom: Laudato TV

Nakon povijesnog spektakla na Maksimiru, Laudato TV organizira prvi ovakav cjelodnevni događaj koji će početi u 14 sati. Tijekom cijelog popodneva i večeri održavat će se duhovni program: molitva, prilika za ispovijed, nagovori duhovnika i slavljenje.

Objavljeno u Najave | 7.11.2022.

Zlatni savjeti s. Ljubice Kovač

Jedna od najdugovječnijih emisija na Laudato TV-u ulazi u novu sezonu koja donosi osvježenja. 

Obiteljska televizija Laudato TV bila je u nedjelju 2. listopada 2022. godine najgledaniji kanal među nenacionalnim tzv. pay TV kanalima, a šesti kanal u ukupnom poretku svih televizijskih kanala u monitoringu.

Novu sezonu središnje informativne emisije Laudato TV donosi od 29. kolovoza.

Međunarodni susret mladih u Međugorju i ove godine može se uživo pratiti u programu Laudato TV-a. Ovaj višednevni susret 33. godinu zaredom okuplja tisuće mladih iz cijeloga svijeta.

Objavljeno u Hrvatska | 9.4.2022.

Uskrs na Laudato TV-u

Obiteljska televizija Laudato TV pripremila je prigodan program za predstojeće blagdane. Uz prijenose vjerskih obreda iz Vatikana, Jeruzalema i Rima, gledatelje očekuju koncerti, prigodna gastro emisija, novi nastavak humoristične serije, te prigodni dokumentarni i igrani filmovi.

Kako se teško skoncentrirati u molitvi. Nismo sami u ovoj duhovnoj borbi. Ali ne trebamo odustati.

Svakog Božića Laudato TV dvostruko slavi, Rođenje Gospodinovo i svoj rođendan. Obiteljska televizija već je šest godina u hrvatskim domovima s misijom promicanja lijepog, dobrog i istinitog.

Legendarna emisija Laudato TV-a ponovno u programu od 24. prosinca

Kružeće poruke na mailu, proslijediti ih ili ne?

Laudato TV otvoreno je analizirao uzrok i posljedice pandemije koronavirusa. U emisiji ‘Izdvojeno’ uživo smo sinoć analizirali što kaže znanost, a što Crkva te zašto smo podijeljeni na cijepljene i necijepljene.

(Frontline Fathers), dokumentarni film, 2019., SAD, 40'Produkcija: EWTN

'Nikad nije kasno, Bog ima svoje vrijeme za svoje projekte'

Simona Mijoković u petak navečer gostovala je u emisiji More milosrđa na Laudato televiziji. Kroz iskren i emotivan razgovor posvjedočila je o svojoj burnoj i mračnoj prošlosti te kako ju je Gospodin Isus Krist iz tame izveo na svjetlo.

U emisiji ‘More milosrđa’ Laudato televizije pjevač Tony Cetinski posvjedočio je svoju vjeru u Boga te je progovorio o određenoj prekretnici u životu na koncertu 'Progledaj srcem' 2019. koji je u organizaciji Laudata okupio preko 18.000 ljudi u Areni Zagreb. Poticaji koje je dobio na koncertu 'Progledaj srcem' u zagrebačkoj Areni pokrenuli su u njemu duhovnu snagu.

Povodom početka projekta 'Progledaj srcem online', održana je konferencija za medije na kojoj su program projekta namijenjen sudionicima koji su osigurali svoja mjesta, djeci i mladima iz cijele Hrvatske, predstavili Ksenija Abramović, predsjednica udruge 'Ime dobrote'; Luka Kotlar, voditelj projekta; Anabela Tomkić,  koordinatorica projekta te predavači na radionicama projekta: umjetnica Eva Vukina, glazbenik Goran Kovačić i glazbenica Djordjija Palić, voditelj i improvizator Marin Periš.

Stranica 1 od 10