Sadržaj s oznakom: Planned Parenthood

Abby Johnson, bivša direktorica klinike za pobačaje i autorica knjige Neplanirano (Unplanned) po kojoj je snimljen istoimeni film, u videu koji vam donosimo otkriva zašto je napustila kliniku Planiranog roditeljstva (Planned Parenthood) i s kakvim se užasom susrela asistirajući u izvođenju abortusa djeteta starog 13 tjedana.

Nakon što su mainstream mediji iskoristili izjavu o korištenju dijelova fetusa u kozmetičke svrhe kako bi napali umirovljenog biskupa Jezerinca kojeg prozivaju za iznošenje neistina, odlučili smo se prisjetiti kontroverzne organizacije Planned Parenthood koja svoj posao s pobačajima pokušava prikriti geslom o “zdravstvenoj skrbi” otkada je na čelo ove organizacije stupila Leana Wen, a čiji su zaposlenici u više navrata priznali prodaju organa pobačene bebe, koja su zabilježena na nizu snimki.

Nekoliko dana nakon što je položio prisegu Donald Trump planira ukinuti novac nevladinim udrugama koje promiču pobačaj, a u to je uključena možda i najveća organizacija Planned Parenthood.

U siječnju ove godine Tifanny Burns je iskusila bol koja može odvesti i najsnažniju ženu ili muškarca, u depresiju.

Prošli tjedan je na američkoj ABC televiziji prikazan uistinu skandalozan nastavak američke TV serije "Scandal". Osim što cijeli nastavak promiče Planned Parenthood i političare koji herojski brane tu najveću svjetsku organizaciju za pobačaj koja prodaje organe pobačene djece, glavni lik serije Olivia Pop prikazana je kako vrši pobačaj dok u pozadini svira „Tiha noć.“

Troy Newman jedan je od članova odbora organizacije Center for Medical Progress koja je razotkrila Planned Parenthood i prodaju organa abortirane djece.

Nakon objavljenih devet videa od kojih je svaki sljedeći više uznemirujući od prethodnog, a u kojima visoko pozicionirani djelatnici lanca abortivnih klinika Planned Parenthood dogovaraju prodaju dijelova tijela abortiranih beba za upotrebu u farmaceutskoj, prehrambenoj i dr. industrijama.Ne prestaje objavljivanje šokantnih videa Centra za medicinski napredak iz SAD-a koje su tajno snimali pro-life aktivisti na sastancima s djelatnicima Planned Parenthooda.

I Mengele je radio ogavne i nehumane stvari pravadajući ih interesima zdravstvenih istraživanja. Samo za razliku od dr. Gatter on nije tražio Lamborghini. I nije prodavao dijelove tijela svojih žrtava.