Sadržaj s oznakom: Posao

Često je posao koji radimo zapreka unutarnjem miru, svašta vidimo i doživimo na radnom mjestu ali Bog i to okreće u našu korist, a ovo je jedno od takvih svjedočansta.

Tražite posao?

Iako sam rođena na slavonskoj adresi, vrlo sam rano otkrila zaljubljenost u more. U jedan grad posebno. Sjećam se kako sam kao desetogodišnjakinja za vrijeme ljetovanja izjavila Ja mislim da sam se ovdje trebala roditi uvjerena kako će jednom, kada budem velika, upravo tu biti moj dom.

Draga braćo i sestre, već sam vam nekoliko puta pisala o milostima koje je za mene izmolio najveći među svecima, hranitelj našeg Spasitelja, sveti Josip.

Često se prisjećam vremena kada se s jednom plaćom moglo ići na godišnji odmor, kada se mogao kupiti namještaj, i da ti opet ostane dovoljno novaca za jelo i račune.

Hotel Leone Međugorje ima otvorene natječaje za slijedeća radna mjesta:

'Napravila je ovo za sve radnike koji su diskriminirani te je ovo ujedno i njihova pobjeda'

Profesor Davor Pavuna, svjetski poznati fizičar i znanstvenik, savjetuje kako otkriti ono po čemo smo unikatni, prepoznatljivi i jedinstveni te kako pronaći zaposlenje na kojem ćemo graditi karijeru prema svojim mogućnostima.

Nikada nismo mislili da ćemo imati troje, četvero ili petero djece. Sve je bilo spontano. Bude nam svakako, i volimo se i svađamo, ali na kraju je uvijek lijepo – za Večernji govori kućanica Ana Agatić, majka najbrojnije obitelji u Sikirevcima.

Molitva da svi ljudi imaju posao

Ne “zlatnim mirovinama”, da novom društvenom usmjerenju za rad, kako bi mladi mogli pronaći posao – neki su od naglasaka iz govora pape Franje predstavnicima Konferencije talijanskih radničkih sindikata (CISL), koje je jučer primio u audijenciju.

"Nijedna briga nije previše velika niti previše mala za Božju pozornost", ističe u svom svjedočanstvu Mato Tomić koji je uz vjeru u Gospodina i pomoć pronašao dugo traženi posao.

Što se događa kada netko ne obavlja svoj posao odgovorno, onako kako se od njega očekuje?

Zašto uvijek valja biti dobar prema nepoznatim ljudima, pokazuje priča koju je anonimni mladić poslao portalu Sunnyskyz.com. Prenosimo je u cijelosti.

Stranica 1 od 2