Sadržaj s oznakom: Prijatelji

Istraživanja američkih znanstvenika sa Sveučilišta u Kaliforniji i Sveučilišta Yale pokazala su da prijatelje djelomično biramo prema njihovim genima, osobito one koji imaju utjecaj na naše ponašanje te da smo genetski sličniji svojim prijateljima nego potpunim strancima.

U ponedjeljak, 11. travnja 2022. u O.Š. Lotršćak u Zagrebu, koja je inače katolička škola u kojoj odvojene programe i obrazovne sadržaje imaju dječaci od djevojčica kako bi ih se više prilagodilo temperamentu dječaka odnosno djevojčica, bila je u tijeku velika frizerska akcija.

Uvijek tako, da jedan drugom zaželi ono što i sam najviše cijeni i želi. Zato se iz načina pozdravljanja može izračunati, što koji narod najviše cijeni, i za čim čezne u životu.

Dva su prijatelja hodala kroz pustinju. U jednom trenutku putovanja posvadili su se i jedan je prijatelj drugoga ošamario. Ošamareni je bio povrijeđen, ali je bez riječi napisao u pijesku:

15 najljepših misli svetaca o prijateljstvu

Obećajte Isusu da nikada nećete maltretirati svoje vršnjake – pozvao je papa Franjo  prisutne mlade – među kojima su bili i brojni krizmanici – na nogometnom stadionu „Giuseppe Meazza“, poznatom i pod imenom „San Siro“.

Ladica naslovljena "Prijatelji" bila je pored one označene sa "Prijatelji koje sam iznevjerio" "Knjige koje čitam", "Izrečene laži", "Utjehu koju sam pružio", "Šale kojima se smijem".