Sadržaj s oznakom: Radiopostaja Mir Međugorje

Teo i Ivana Barić roditelji su četvorice sinova koji imaju 15, 13, 10 i 6,5 godina. 

Još uvijek smo u mjesecu travnju koji je posvećen osvješćivanju i upoznavanju sa životom koji donosi dijagnoza poremećaja iz autističnog spektra. 

Čista je srijeda, dakle dan prije nego što izravno ulazimo u Isusovu agoniju i njegov put prema Kalvariji, križu i smrti… Ali Isus je pobijedio smrt, dokazavši kako je ljubav jača od grijeha i jača od smrti.

Emisija PUT SRCA koja se emitira danas, u srijedu 20. ožujka, svojom će tematikom najaviti sutrašnji dan, 21. ožujka kada će cijeli svijet obilježavati Međunarodni dan osoba sa Down sindromom. 

Obitelj Mustapić živi u Zagrebu i imaju troje djece, dva sina i kćer Mariju. Marija je od malena imala problem s mucanjem koji se s vremenom pogoršavao, jer su se zbog te govorne mane na djetetovu psihu slagali strahovi i frustracije.

Gošća emisije PUT SRCA je Sanela Jurić iz Donjeg Muća, majka petero djece i supruga Miljenka Jurića, voditelja pokreta „Marijini ratnici iz Splita“.

UBIO je sin MAJKU. Što činiti? Branio sam ga, kaže odvjetnik.

Emisija PUT SRCA još će malo govoriti o neznanim herojima oko nas. Ljudima koji su uz Božju pomoć izdržali velike kušnje i nisu izgubili nadu i snagu za život. 

Gošća emisije PUT SRCA je Marija Kotarski, prof. talijanskog i španjolskog jezika, osoba s invaliditetom kojoj je po rođenju dijagnosticirana cerebralna paraliza s nepoznatim stupnjem oštećenja iz Zagreba. 

U emisiji Agape, voditelja i urednika fra Marija Knezovića gostovao je prof. dr. don Josip Mužić.

Gošća prve ovogodišnje emisije PUT SRCA je pjesnikinja, medijska djelatnica (emisije 'Novi valovi dobrote' i 'Evo čovjeka' na HKR-u) i magistra rehabilitacijske edukacije sa 28- godišnjim stažem rada s osobama s invaliditetom, Željka Šemper iz mjesta Martinska Ves kraj Siska koja i sama ima višestruke dijagnoze invalidnosti. 

Objavljeno u Duhovni kutak | 20.12.2023.

NIŠTA NIJE NEMOGUĆE

Gosti emisije PUT SRCA su majka Mara Markota i njezin sin Luka iz Vinjana kod Imotskog. Luka Markota je dvadesetsedmogodišnji mladić, osoba s invaliditetom. 

Gošća emisije PUT SRCA je Ksenija Graonić iz Zagreba. Ksenija je po struci dipl. ekonomist i radi u banci, supruga je i majka trojice sinova. 

Gošća emisije PUT SRCA je Klara Labinac, povjerenica za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Riječke nadbiskupije. Središte i temeljni cilj pastorala osoba s invaliditetom njihova je punopravna integracija u život Crkve. Da oni ne budu objekt nego subjekt pastorala. Klara je po zanimanju vjeroučiteljica i radi u Centru za odgoj i obrazovanje u Rijeci.

Teško vrijeme u kojem živimo iziskuje čvrste ljude. Muževe koji će znati kako treba Boga staviti na prvo mjesto, a onda se i ostale stvari i vrijednosti poslože po onom prirodnom redu i autoritetu.

Gošća emisije PUT SRCA ove srijede je SABINA TADIĆ preobraćenica iz muslimanske vjere na katoličanstvo. 

Stranica 1 od 9