Sadržaj s oznakom: Rodna ideologija

Masovni LGBT 'pride' događaj rekao je da ne može jamčiti da maloljetnici neće biti izloženi neprimjerenom seksualnom sadržaju.

Američka mornarica potvrdila je u srijedu da je koristila drag queen influencera kao jednog od svojih “digitalnih veleposlanika” kako bi pokušala regrutirati “široki raspon potencijalnih kandidata”, piše tribun.

Sudska tužba protiv savezne države Oregon tereti ju za nametanje “ideološkog lakmus testa” za one koji žele usvojiti djecu iz udomiteljske obitelji, što zahtijeva pridržavanje progresivne ideologije o LGBT pitanjima, piše tribun.

Biskupska konferencija Sjedinjenih Američkih Država zatražila je od katoličkih bolnica da ne vrše operacije niti druge medicinske zahvate kojima bi se transrodnim osobama pomoglo u njihovoj spolnoj tranziciji, prenio je portal katholisch.de.

Norveška se pridružuje Finskoj, Švedskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu u osuđivanju blokatora puberteta, unakrsnih spolnih hormona i operacija 'promjene spola' za maloljetnike koji su zbunjeni oko svog spola.

Pripadnici LGBT zajednice u Ukrajini skupili su potpise za peticiju za uvođenje obveznog seksualnog odgoja u ukrajinske škole. Prikupili su tisuće glasova.

Povijesna anglikanska crkva u srcu Londona postala je mjestom uprizorenja drag queen predstave na kojoj sudjeluju bivši natjecatelji Rupaul’s Drag Race UK kako bi “proslavili umjetnost i domišljatost u svakodnevnom životu”.

Prema Daily Monitor, uglednim novinama u Ugandi, u nekoliko biskupija su biskupi i klerici obilježili početak korizme pozivom na borbu protiv LGBTIQ+ ideologije. Mons. Lino Wanok, biskup biskupije Lira, rekao je vjernicima da „grijeh homoseksualnosti“ vodi prema smrti i „da se čovječanstvo mora pokajati za taj grijeh“. „Bog želi spasenje za tu osobu i ta se osoba može spasiti ako je od toga oslobodimo”, dodao je biskup.

David Reimer rođen je u kanadskom gradu Winnipegu, u pokrajini Manitobi, 22. kolovoza 1965. godine, kao i njegov jednojajčani blizanac Brian.

Ljiljana Dragić, predsjednica udruge Hrvatska mati koja je inicirala održavanje zajedničke sjednice saborskih odbora o sve većem broju “transrodne” djece, pročitala je potresno pismo jedne majke čije dijete misli da je “transrodno”.

Video iz dječjeg vrtića u Sjevernoj Karolini izazvao je reakciju na internetu jer prikazuje odgojiteljicu koja očito indoktrinira vrlo malu djecu rodnom ideologijom.

Grad Berlin zvanično je iz školskih diploma i ostalih školskih dokumenata odlučio da ukine rodnu oznaku "on" i "ona" za učenike i učenice.

Poplava tzv. “promjene spola” kod djece u SAD-u i Kanadi uzela je maha. Svjetski mediji ovog puta spominju najnoviji slučaj iz SAD-a u kojem otac devetogodišnjeg dječaka moli svoju bivšu suprugu da kemijski ne kastrira njihova sina za kojeg ona tvrdi da je djevojčica. Prošle godine pojedini su mediji izvještavali o slučaju oca iz Kanade koji je završio u zatvoru jer se javno usprotivio “promjeni” spola svoje kćeri od 11 godina i odbijao ju je zvati muškim zamjenicama. Iste bi priče mogli gledati i u Hrvatskoj, s obzirom na to da je i kod nas, dijagnosticiranje rodne disforije kod maloljetnika, u porastu, piše narod.hr.

„Prijelomna“ knjiga koja se propagirala kao „iskren pogled“ na život i borbu transrodnih tinejdžera izazvala je bijes na društvenim mrežama zbog uznemirujućeg opisa oralnog seksa šestogodišnjeg djeteta.

Dana 04. studenog 2022. godine u Hrvatskom novinarskom domu održan je okrugli stol pod nazivom „Rodna ideologija u Hrvatskoj: mit ili stvarnost?“.

“Uvjeren sam da je ovo što se događa s rodovima demonsko”

Stranica 1 od 3