Sadržaj s oznakom: Sport

U sklopu 3. izdanja međunarodne manifestacije „Dani tenisa  2022.“ u Međugorju su održani tradicionalni Festivali tenisa na kojima je  nastupilo 100-tinjak djece iz regije. I ove godine Tenis klub „Međugorje“ istaknuo se kao vrhunski domaćin i organizator sportskog događaja kojim se promovira tenis kod najmlađih.

Modriću je obitelj na prvom mjestu: Time se pohvalio i nakon novog osvajanja Lige prvaka

4. GRAND SLAM FINALE ZA VELIKOG IVANA DODIGA!

6. GRAND SLAM POLUFINALE ZA NAJVEĆEG HRVATSKOG TENISAČA IKADA! KAKVA DRAMA, KAKVA POBJEDA, KAKAV ODLUČUJUĆI TIE-BREAK!!!

Proteklog vikenda održano je 4. Nacionalno mažoret prvenstvo u Mostaru.

Bad Blue Boys (BBB), navijači nogometnog kluba Dinamo, objavili su kako neće pratiti svoj omiljeni klub u utakmici protiv Istre jer se odigrava na Veliki petak.

U Čitluku će se danas, 23. 12. 2021. održati drugi humanitarni spektakl pod nazivom 'Loptom do dobrote'. Prvi ovakav susret organiziran je 2019. godine, a prošle godine ga zbog korona situacije nije ga bilo.

Ovo je priča o potraćenoj mladosti i propalom životu jednog mladića kojeg je Bog promijenio. Radi se o problematičnom tinejdžeru koji je sanjao da bude šef mafije, no Bog ga je usmjerio prema Kristu i sportu.

Za ovu baku dvojbe nema, Luka je najbolji nogometaš u cijelom madridskom Realu.

Članovi Tenis kluba „Međugorje“ ostvarili su zapažen rezultat na Festivalima tenisa u Mostaru.

Hrvatski tenisač Marin Čilić osvojio je dvoranski ATP turnir u Sankt Peterburgu nakon velike borbe u finalu s Amerikancem Taylorom Fritzom pišu sportske novosti.

Sport je za naš fizički život ono što je molitva za duhovni. Svjež zrak, znoj i sunce dovode nas u zajedništvo sa stvaranjem. Tijelo se podvrgava ritmičkoj disciplini. Slično kao i kod životinja, tijelo se suočava s prevladavanjem hladnoće, kiše i vjetra i sudjeluje u kretanju prirode.

Svojoj domovini Dražen je dao veliki, ne samo sportski obol. Početkom 90-tih, tiho je prosvjedovao ispred zgrade Ujedinjenih naroda zbog ratne agresije.

Turnir iz serije Festivala tenisa okupio je natjecatelje  iz  teniskih škola:Široki Brijeg,Sarajevo, Ljubuški, Mostar, Posušje, Međugorje, Bugojno,  Uskoplje i  Trebinje.

U sklopu Međunarodne sportske manifestacije „Dani tenisa 2021., proteklog su vikenda  odigrane završnice turnira parova. U ženskoj konkurenciji, prvo mjesto  osvojile su Mara Zovko/Tanja Vučić koje su u finalu bile bolje u tri seta od kombinacije Latina Zovko/Ivana Sušac 6:7, 6:2, 10:4.

Zanimljivo i zabavno je bilo sinoć na terenima Sport centra Međugorje gdje je započeo drugi Lady's camp.

Stranica 1 od 15