Sadržaj s oznakom: Vjera

Izgovaramo ih bez razmišljanja, a ponekad ono što kažemo može postupno odgurnuti naše dijete od Boga.

Naša nada mora biti ukorijenjena u Isusu Kristu ako želimo izdržati životne kušnje.

Objavljeno u Duhovni kutak | 6.12.2023.

Vjerovati sebi ili Bogu?

‘Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše.’

Ako vjeruješ u Boga i želiš da tvoje molitve budu uslišane, potrebno je Bogu zahvaljivati za sve moguće čime te je već obdario.

Pogledajte ovo predivno svjedočanstvo Josepha Fadelle, bivšeg muslimana u kojeg je stric uperio pištolj, a njegova braća su ga prkosno gledala.

Donosimo vam deset znakova koju će vam ukazati da ste se udaljili od Gospodina. Smatrajte ih listom malih testova koji će vam pomoći da se vratite na pravi put.

U našu redakciju stiglo je jedno izvanredno i čudesno svjedočanstvo naše vjerne čitateljice. Koliko može ustrajna molitva i čvrsta vjera učiniti u životu čovjeka u ovom slučaju jedne mame uvjerite se sami. Bogu hvala i slava.

Što je uz Sveto pismo najvažnije kako bismo ispravno živjeli svoju vjeru? Kako produbiti i bolje upoznati svoju vjeru? 

Što od svetog Tome možemo naučiti o vjeri?

Objavljeno u Molitve | 14.6.2023.

Molitva kojom se dobiva oprost

Evo, o dobri i preslatki Isuse, pred licem Tvojim bacam se na koljena i s najvećim žarom srca molim Te i zaklinjem: utisni mi u srce živa čuvstva vjere, ufanja i ljubavi, pravu pokoru za moje grijehe i čvrstu odluku da ih pripravim.

Kraljica Mira je došla k nama svojoj djeci da nam pomogne, da nas dovede k Bogu.

U imoca, isina, iduva, svetog, Amen,
na mom čelu sveti znamen,
tako mene naučila baba
drugačije ne mogu i džaba!

Objavljeno u Poučne priče | 7.6.2023.

Istinita priča o vjeri

Profesor filozofije, ateist, obraća se studentima s problemom znanosti i Boga, Svevišnjeg. Zamolio je jednog od novih studenata da ustane i ...

Svatko je susreo mladu osobu koja je odbacila svoju vjeru, izravno ili neizravno. To je poražavajuće. Evo 7 stvari koje mladi trebaju od svojih roditelja kako ne bi napustili Boga.

Često se dogodi da slavne osobe, ma kako odgajane, skrenu s puta vjere. To se dogodilo i poznatom američkom glumcu Matthewu McConaugheyju. Ipak, obitelj, prvenstveno supruga, vratila ga je Bogu.

Stranica 1 od 7