Sadržaj s oznakom: Zbor Kraljica Mira

Prigodom velike obljetnice, 40 godina Gospinih ukazanja u Međugorju, veliki župni zbor "Kraljica mira" predvođen zborovoditeljicom s. Irenom Azinović snimio je poznatu međugorsku himnu pod nazivom KRALJICI MIRA (Došli smo ti majko draga) kao dar Gospi za velike milosti njezine nazočnosti kroz 40 godina.

Veliki župni zbor „KRALJICA MIRA“ ovih dana snima video spotove za dvije pjesme: međugorsku himnu „Došli smo ti Majko draga“, te „Hvali dušo moja Gospodina“.

U utorak, 24.10.2017. župni zbor „Kraljica mira“ iz Međugorja sudjelovao je na 'Večeri molitve za mir' u katedrali sv. Stjepana u Beču.

Liturgijsko slavlje na vanjskom oltaru župne crkve sv. Jakova u Međugorju svojom pjesmom i glazbom sinoć su uveličali veliki župni zbor Kraljice Mira i tamburaški orkestar sastavljen od 100 mladih glazbenika iz BiH i Hrvatske.

U Međugorju od 1990. godine djeluje Veliki župni zbor „Kraljica mira“, kojim od 2010. ravna s. Irena Azinović.

Sinoć je u dvorani Svetog Ivana Pavla II. sa početkom u 19:30h svečano proslavljena 25. godišnjica velikog i uspješnog zbora "Kraljica Mira - Međugorje".

U utorak, 24.studenoga Mješoviti župni zbor „Kraljice mira”, župe sv. Jakova u Međugorju proslavlja 25. obljetnicu postojanja i djelovanja.

U katedrali Srca Isusova u Sarajevu u tijeku je sedmodnevna pobožnost Božjem milosrđu, u sklopu koje su međugorski župni zbor Kraljica Mira i tamburaški orkestar Misericordia iz Šurmanaca održali uskrsni koncert, u utorak 7. travnja.

U utorak, 7. travnja 2015. u sarajevskoj katedrali Presvetog srca Isusova, svečano misno slavlje povodom devetnice posvećene Blagdanu božanskog milosrđa, kao i uskrsni koncert pod nazivom „Na nebu zora rudi“, pjevat će Mješoviti župni zbor „Kraljica mira“ iz Međugorja, uz pratnju tamburaškog orkestra „Misericordia“ također iz župe Međugorje.