Sadržaj s oznakom: Životna priča

Baku Katu iz Travnika poznaju mnogi, a posebno oni koju su bili ranjeni i bolesni u crkvi - bolnici Nova Bila kada je u teškim vremenima rata donosila ranjenicima vodu i mlijeko. 

Za emisiju Agape od petka 29. listopada 2021., fra Mario Knezović zaputio se u Trilj gdje je posjetio bolesnog hrvatskog branitelja Jozu Klarića Klaju i njegovu majku Maru.

Upoznajte Zuly Sanguino, ženu iz Bogote, Kolumbija, koja svakodnevno nadahnjuje ljude sa svojom nevjerojatnom životnom pričom.

Majka dječaka koji je rođen sa samo dva posto mozga javno je progovorila o tome kako se njezin 'izvanredni' sin unatoč groznim izgledima, izborio za normalan život.

Bio je tako loše da su im liječnici savjetovali da ga isključe s aparata, ali roditelji nisu htjeli odustati: 'Tako smo ponosni na njega'

Morala je majci priznati da ga je izgubila, bila je u suzama, no majka je rekla da je to samo stvar i da se ne brine jer je jedino bitno da se ona lijepo provela s prijateljima.

„Bila sam ateistkinja otkad znam za sebe“, pripovijeda Brigitte Bedard, mladolika 41-godišnja novinarka i domaćica sa šestero djece, čije lice krase pramenovi pomno razbarušene kratke kose i elegantne naočale.

Majka je mobitelom uhvatila zagrljaj između svoje kćeri Maliyah (lijevo) i druge malene pacijentice onkološke bolnice u Pittsburghu, u Pennsylvaniji. Potom je fotografiju objavila na Facebooku. Fotografija je obišla svijet,…