Mala balerina zaplakala na pozornici, a potez njezinog oca oduševio je sve

Kršni otac troje djece neočekivano je postao zvijezda baletnog nastupa nakon što je došao na pozornicu pomoći kćeri koja je imala tremu.

Kada je dvogodišnja Bella zaplakala nedugo nakon stupanja na pozornicu u gradskoj vijećnici u Hamiltonu na Bermudi tog 29. svibnja, u pomoć je priskočio njezin otac Marc Daniels kako bi je smirio. Pravnik je, držeći svoju najmlađu kćer Suri u naručju, držao Bellu za ruku te i sam izvodio plesne pokrete, dok su se roditelji i učitelji smijali.

- Bella je bila vrlo emotivna i trebali su joj zagrljaji od tate - rekao je Daniels. Objasnio je kako je unatoč plaču vidio da Bella želi ostati na pozornici, piše Daily Mail.

- Rekao sam joj da je volim i da je sjajna plesačica. Pitao sam je želi li plesati s taticom i ona je potvrdila, pa sam se pridružio - kaže Daniels, dodajući da je više puta vježbao ples s njom kod kuće pa mu pokreti nisu bili  strani. Snimka nastupa postala je hit, a Danielsu su čestitali i njegovi kolege na sudu. - Možda nikad nije prekasno da postanem balerina - našalio se.

 

Označeno u