Škola nogometa Međugorje potvrdila iznimnu kvalitetu

Na velikom malonogometnom turniru za mlade i djecu pod nazivom “Ljuti Dolac – Mabo Biograci 2017.” nastupili su mladi nogometaši iz više od osamdeset ekipa.

Turnir je odigran u pet dobnih kategorija, a Škola nogometa Međugorje potvrdila je iznimnu kvalitetu osvojivši turnir u dvije starosne kategorije.

U kategoriji za igrače 2005-2006 godište Međugorje je osvojilo turnir svladavši sve svoje protivnike pa tako i HNK Brotnjo u finalu turnira. Finalna utakmica između Međugorja i Brotnja završila je pobjedom Međugorja 7:3. Za najboljeg igrača turnira u ovoj kategoriji izabran je Pavle Šarac (NK Međugorje), njegov suigrač Mislav Ćutuk ponio je titulu najboljeg strijelca turnira, dok je Josip Šego (HNK Brotnjo) izabran za najboljeg vratara.Do drugog naslova prvaka na turniru“Ljuti Dolac – Mabo Biograci 2017.” Međugorje je došlo u dijelu turnira za 2007-2008 godište. U finalu turnira za ovaj uzrast Međugorje je svladalo Branitelj s visokih 8:0, a za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Kozina (NK Međugorje), dok je James Patrik Ostojić (NK Međugorje) bio najbolji strijelac turnira.

Nakon uspjeha na velikom turniru za mlade nogometaše koji je šestu godinu zaredom odigran u Ljutom Docu, dvije generacije nogometaša Međugorja uskoro očekuje nastup na još jednom velikom turniru. Naime, Škola nogometa Međugorje dobila je pozivnicu da sa svojim ekipama nastupi na međunarodnom turniru u Stuttgartu, gdje će se održati turnir na kojem će nastupiti talentirani nogometaši iz svih krajeva Europe.

Turnir u Stuttgartu održat će se od 12. do 22. siječnja, a uz osvojene turnire, nagrade i priznanja, pozivnica za ovaj turnir još je jedna potvrda talentiranosti mladih nogometaša i kvalitetnog rada Škole nogometa Međugorje, čiji treneri svakodnevno svoja igračka iskustva i trenerska znanja prenose na mlade nogometaše.

Fotografije sa turnira u Ljutom Docu, NK Međugorje objavio je na svojoj facebook stranici.