Američki olimpijska trkačica zahvaljuje Boga nakon što je postavila svjetski rekord: "Isus mi je dao sve"

Ovo je predivno!

Trkačica iz SAD-a Sydney McLaughlin postavila je novi svjetski rekord u utrci na 400 metara s preponama na olimpijskim igrama 27. lipnja. McLaughlin, koja se sada natječe na Olimpijskim igrama u Tokiju, sve zasluge pripisala je Gospodinu svjedočeći kako  "ima strahopoštovanje prema Bogu.", piše ChurchPop.

21-godišnji sportašica pretrčala je na 400 metara s preponoma za 51,90 sekundi, srušivši prethodni rekord drugog trkača koji iznosi 52,16 sekundi.

Evo njenog posta na Instagramu ispod:

„ Lice žene koja ima strahopoštovanje pred Bogom ?? 51,90.

sidney.jpg

“Osjećala sam da će ovo biti nešto posebno ... ali čovječe.

“Ovakvi tjedni su jedni od najtežih u životu sportaša. Mentalni napor priprema za trku radi učvršćivanja vašeg mjesta dovoljno je teško. Ali količina težine koju mi ​​je Gospodin skinuo s ramena razlog je što sam jučer mogla tako slobodno trčati.

“ Moja vjera bila je na kušnji cijeli tjedan. Od loših rezultata prilikom vježbanja, do 3 odgoda strata, do kašnjenja cijele utrke .

" Samo sam stalno čula Boga mi kako govori:" Samo se usredotoči na mene ". Bio je to najbolji plan utrke koji sam mogla načiniti. Više ne trčim za prepoznavanjem sebe, već da odražavam Njegovu savršenu volju koja je već uklesana u kamen. Ne zaslužujem ništa. Ali milošću, kroz vjeru, Isus mi je dao sve. Rekordi dolaze i odlaze. Božja slava je vječna. Hvala Oče. ?

“Čestitam svima koji su činili moj tim, kao i mojim sjajnim natjecateljima !! Idemo predstavljati SAD na najbolji način na koji znamo! ”

 McLaughlin kaže da je "pronašla stabilnost u Kristu".

“Iskreno, mislim da je ova godina bila najveći dio mog uspjeha, izašavši iz COVID -a i godine takve neizvjesnosti, zaista sam pronašla stabilnost u Kristu i u svojoj vjeri.

Označeno u