Ante Cash otkrio na što bi upozorio svog sina: "Svet čovjek, čak i kada nikoga ne dira, žulja savjest onih drugih samim svojim postojanjem"

Domaći glazbenik i kandidat Mosta u drugoj izbornoj jedinici, 34-godišnji reper Ante Cash u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrio stav u svezi nekih osjetljivih tema poput one kako bi se postavio da mu je sin homoseksualac i na što bi ga upozorio:

'Upozorio bih ga na društvo, koje nije u stanju gledati na vječni život, nego samo ovaj jadni i kratki koji su dobili potrošiti na što više obijesti i uživanja. Upozorio bih ga da će ga takvi maltretirati jer svet čovjek, čak i kada nikoga ne dira, žulja savjest onih drugih samim svojim postojanjem. On bi znao da ga volim najviše na svijetu i vjerovao bi mi, koliko god moje upute bile gorke za čuti. Jer ljubav se ne očituje tako da ti netko da sve što želiš, nego da ti da samo ono što je dobro za tebe. Ni sad mu ne dam da se igra s noževima i strujom, pa razumije', smatra Ante.

- Ja nisam samo glazbenik, nego i ekonomist, građevinar, jedan od urednika "Božanstvene komedije" na Laudato TV-u, otac i muž. To što me vi ili većina ljudi znaju po glazbi ne znači da sam loš u ovim ostalim ulogama, dapače. Ispada kao da se mene shvaća neozbiljno, a nekoga s druge liste ozbiljno, a on je možda u politici jer je htio imati glazbenu karijeru pa nije uspio. - odgovorio je za Slobodnu na pitanje o estradnjacima u politici. Rekao je kako se ispovijeda jednom u dva tjedna i kada nije pretrpan obvezama na misu odlazi svaki dan i moli krunicu. Obitelj je podržala njegov ulazak u politiku, a ima podršku i iz svog Imotskog. Na pitanje kakvu bi reakciju imao da mu sin prizna da je homoseksualac pjevač kaže:

- Rekao bih mu da je normalno dobiti svoj križ, jer je čovječanstvo ranjeno, i svi imamo svoj, netko ovakav, netko onakav. Rekao bih mu da križ mora nositi apstinirajući, a da će snagu za to dobiti moleći se Bogu, otkrio je Ante Cash.

Označeno u