Bivša Miss sporta doživjela obraćenje i okrenula se vjeri i obiteljskom životu

Nekad su sestre Hohnjec žarile i palile javnom hrvatskom scenom. Stefany je bila poznatija kao manekenka i bivša sportašica, u svijet mode i ušla je kroz izbor za Miss sporta 2004. godine, dok je mlađa sestra Matea bila relativno anonimna i u svijet slavnih ušla je pomoću svoje starije sestre.

U jednom trenutku im je, čini se, svega postalo previše pa su se okrenule vjeri i životu izvan kamera te fotoaparata.

Stefany Hohnjec mir je, nakon turbulentne veze, revija i tulumarenja, pronašla uz poduzetnika Ivana Papića, a ostvarila je i svoje poslovne snove. Njezin klub ritmičke gimnastike radi na tri lokacije, a prošle godine postala je i majka. Krajem 2018. godine na Hrvatskoj katoličkoj mreži gostovala je i posvjedočila svoju vjeru.

Stefany progovorila o vjeri: 'Kroz život se dogodi puno toga'

Stigla je u ležernom izdanju, bez šminke na licu, no i dalje svog prepoznatljivog izgleda. Tako smo doznali i da je Stefany uzela prezime svog supruga. 'Htjela bih sve pozdraviti i naglasiti da se kroz život dogodi puno toga što nas dovede do onoga gdje bi trebali biti jednog dana, a i sve ono što se desilo kasnije se može preobraziti u svjedočanstvo. Kroz to neko iskustvo možemo svjedočiti vjeru. Promijenila sam svoj život, dogodilo se obraćenje koje još uvijek traje. U toj promjeni pokušavam staviti Boga na prvo mjesto. To me vodi kroz svakodnevnicu', rekla je između ostalog Stefany Hohnjec, a danas Papić.

Svoje vjersko iskustvo Stefany ne stavlja, kao što je i u emisiji rečeno, u javnost. Živi u skrovitosti.

'Živim to u svojoj skrovitosti, kad osjetim poticaj Duha Svetoga da svjedočim, pojavim se, ali ne želim forsirati, biti napadna ili siliti nekoga. Vjerujem da se uvijek desi situacija i stvari se poslože kad bi trebala negdje biti. Delikatno je s medijima, zato sam se povukla i stavila medije sa strane. Osjetljivo je petljati se nekada s medijima jer mogu napraviti od toga puno stvari i puno situacija koje nisu takve kakve jesu pa se iz nečeg pozitivnog može dogoditi nešto suprotno', dodala je Papić u emisiji Hrvatske katoličke mreže.

Bio je to rijedak istup naše nekadašnje manekenke, objasnila je prvi put u njoj zašto se okrenula vjeri kao i zašto ne istupa u mainstream medijima, piše portal 100 posto.

Označeno u