DORIS DRAGOVIĆ Bog me podržao kad mi je bilo teško, dao mi je rješenje

Doris Dragović ovaj tjedan je gostovala kod Tončice Čeljuske u emisiji "U svom filmu", a osim što se prisjetila ključnih trenutaka karijere te otkrila da se ne osjeća kao diva, priznala je kako je imala konkretnu pomoć od boga.

"Ja jesam vjernik. Kad kažem vjernik, to predmnijeva riječ vjera. Međutim, ja sam doista imala vrlo konkretnu Božju podršku u trenutcima kad mi je znalo biti teško, kada sam znala biti izrazito neodlučna, jer neodlučnost je također velika težina, i to smo svi iskusili. Tada sam znala zavapiti: 'Bože, daj pomozi, riješi, šapni.' I znao je šapnuti. Znao me podržati, dati rješenje", rekla je Doris.

Doris je u emisiji pričala o svojim glazbenim počecima kojima je kumovao njen prijatelj Tedi Spalato, otkrila je kako se nosi sa starenjem i što joj znači vjera.

– Ne osjećam se kao diva. Ja sam sebi uvijek ista, ona koju vidim prvu ujutro u ogledalu kad se probudim. A to baš i nije neka scena, moram priznati. Kako godine prolaze, sve mi dođe da pozdravim tu ženu u ogledalu – rekla je 56-godišnja pjevačica na temu slave.

Priznala je kako je na početku karijere bila nesigurna, a na nagovor Tedija Spalata otišla je na audiciju za pjevačicu grupe More. Na pitanje kako se nosi sa starenjem, Doris je rekla:

– Ja volim to što imam 56 godina, to je moj dar, moj ukras, nešto što je trebalo doživjeti i proživjeti. Ja sam zahvalna na svakome ožiljku, sve nas to oblikuje, sve je to naše bogatstvo. Ne razmišljam o starenju, razmišljam o skupljanju, koliko mnogo toga imam. Kako mnogo emocija, događaja. Doživjeti to toliko je bogatstvo, a u isto vrijeme toliko rijetko. Kada stanem pred tisuću ljudi, moja je namjera obratiti se svakome od njih.

Pjevačica je pričala i o vjeri i koliko joj vjera pomaže i pruža oslonac u životu. – Ja jesam vjernik. Kad kažem vjernik, to predmnijeva riječ vjera. Međutim, ja sam doista imala vrlo konkretnu Božju podršku u trenucima kad mi je znalo biti teško, kada sam znala biti izrazito neodlučna, jer neodlučnost je također veliki teret, to smo svi iskusili. Tada sam znala zavapiti: „Bože, daj pomozi, riješi, šapni.” I znao je šapnuti. Znao me podržati, dati rješenje”, izjavila je Doris Dragović.