Kanye West pred 12 400 studenata svjedočio kako mu je Isus promijenio život: 'Bilo je razdoblja kad me obuzeo vrag'

Kanye West nastupio je pred 12 400 studenata i podijelio svoje snažno svjedočanstvo vjere.

Popularni glazbenik otkrio im je kako mu je Isus radikalno promijenio život i spasio ga od vraga dok je zajedno sa svojim gospel zborom za nedjeljnoj službi održao konferenciju za mlade na kojoj je nastupio pred tisućama mladih.

„Vjerujem da je Isus umro za moje grijehe. Bilo je razdoblja kad me obuzeo vrag “, svjedočio je West pred 12.400 studenata okupljenih na Konferenciji za mlade prošlu nedjelju.

"Znate li koja je dobra vijest? Isus može spasiti bijednika poput mene", nastavio je dok je uz pratnju 135 člana zbora koji je oko njega otpjevao riječi, "Pružam svoje ruke tebi, prema tebi ih Oče pružam"

 "Kad ne znam što bih, još uvijek mogu ispružiti ruke prema Njemu", dodao je.

Okruženi s 38.000 različitog cvijeća, West i zbor pružili su nezaboravnu službu na konferenciji u Tennesseeju, upotpunjenu rapom, pjesmama prepunim evanđelja i tradicionalnim himnama, piše christianpost.com.

Noseći istu sivu odjeću kao i zbor, hip hop umjetnik stajao je unutar zbora i posvjedočio nekoliko riječi tijekom izvođenja. Cilj nedjeljne službe bio je jasan: Bog, a ne Kanye, trebao je biti proslavljen.

I proslavio se. Pogledajte VIDEO u nastavku:

"Aleluja, On je divan!", pjevao je zbor dok su mladi dizali ruke u zrak u znak slavljenja Svevišnjeg, odražavajući tako zajednički duh crkve.

Trodnevna konferencija okupila je nevjerovatan broj mladih, ukupno, 17.000 studenata, ističu organizatori, što je do sada najveći skup.

Dawson, jedan od organizatora rekao je za The Christian Post da je počeo raditi s Kanyeom Westom na konferenciji prije 10 tjedana.

Kršćanima koji su skeptični prema Westovom obraćenju, Dawson je rekao: „Trebate razumjeti Kristovu transformacijsku snagu u čovjekovom životu. ... Tko čita Novi zavjet, razumije Isusovu snagu. "

Aludirao je na apostola Pavla koji se nakon progona kršćana i susreta s Isusom i sam postao kršćanin no ipak bilo je i onih koji su bili sumnjičavi u njegovo obraćenje sve dok se nisu uvjerili da se stvarno obratio.

"Ne znam što će se dogoditi u njegovom životu." Ne znam što će se dogoditi u mom životu. Ne znam što će se dogoditi u tvom životu. Ali čvrsto sam uvjeren da razgovaram s bratom u Kristu ", rekao je Dawson za popularnog repera.

Konferencija je namijenjena učenicima i studentima koji žele nadići "povremeno kršćanstvo i učvrstiti ih u odluci za životno opredjeljenje Isus Kristu ".

Označeno u