Marin Ivanovic Stole: 'Izbacio sam psovku'

Glazbenik Marin Ivanović Stole gostovao je u sinoćnjoj emisiji ‘More milosrđa’ na Laudato TV-u u kojoj je otvoreno govorio o promjeni u svome životu.

Od burnih dana na sceni, i izvan nje, Marin je danas drugačiji čovjek i glazbenik koji priprema prvi rap duhovni album naziva ‘Gospodin Bog’. O vjerskom albumu razmišljao je još tijekom svog boravka u komuni u Cenacolu zato što smatra da kroz njega prolazi borba dobra i zla, pa tako i kroz stihove, koji su u zadnja dva albuma drugačiji.

'Ako želim nadograditi sebe i svoj način pisanja, nakon svega lijepoga što je Bog učinio za mene, bilo bi dobro da bar izbacim psovku. Imam utjecaj na mlade. Smatram da sam ja sada na poziciji koja mora biti primjer mladima, tako se izražavati i na neki način pokušati pozitivno utjecati i modelirati generaciju koja gleda u tebe kao uzora i vjeruje ti.' – rekao je Marin koji se na takav album odlučio nakon dvadeset godina rada na glazbenoj sceni.

'Shvatio sam da je sada moment. Smatram da me Bog odabrao za tog svog jednog čovječuljka u moru ljudi da ima dar pisanja, izgovaranja i tu neku karizmu koja tako djeluje na ljude lijepo i pozitivu koju mi je dao. I beskrajno sam zahvalan na tome. Pogotovo zato što sam preživio sve što sam preživio i još sam normalan i imam prekrasnu suprugu i prekrasnu obitelj. I Njemu moram zahvaliti na svemu tome, svim svojim snagama, iskustvom i inteligencijom pokušam nadmašiti sve što sam dosada napravio za sebe i svoju publiku kroz taj rap, ali ovaj puta da se Njemu revanširam.' – objašnjava glazbenik koji s albumom planira ići na neuobičajena mjesta među mlade svjedočiti o svom bivšem životu, molitvi i obraćenju koji su mu pomogli da spasi život.

Poslušajte cijeli razgovor: