Marko Kutlić pohvalio se angažmanom u crkvi: 'Najposebniji osjećaj je slaviti Boga pjesmom'

-Ja sam samo čovjek koji vjeruje u Boga i ne sramim se to reći ni pred kime, a isto tako ne ulazim ni u čiju slobodu i ne popujem drugima kako bi trebali živjeti - kazao je Marko jednom prilikom za Večernji list.

Na hrvatskoj glazbenoj sceni posljednjih godina sve je učestaliji trend estradnjaka koji se okreću vjeri i o njoj javno svjedoče na svojim nastupima. Tony Cetinski, Nina Badrić, Alan Hržica, sestre Ivana i Marija Husar samo su neki od njih, a putem duhovnosti krenuo je i mladi glazbenik Marko Kutlić (25). Marko se se ovih dana pohvalio novim angažmanom u župi sv. Mihaela Arkanđela u Donjoj Dubravi i obznanio kako je postao voditelj zbora mladih, a koliko je sretan zbog pružene prilike pratiteljima je otkrio i na svom Instagramu.

- Oduvijek sam volio pjevati i nikada mi nije bilo bitno mjesto i vrijeme. Ipak najposebniji osjećaj je slaviti Boga pjesmom na svetoj misi. Prošle smo nedjelje, Lučić Dominik i ja, odsvirali i otpjevali našu prvu misu kao voditelji zbora mladih u Župi sv. Mihaela Arkanđela - pohvalio se Marko te otkrio kako im se na misi pridružila i ovogodišnja natjecateljica na Dori, Bernarda Brunović. - Dodatna je radost to što nam se pridružila Bernarda koja je otpjevala hrvatski prepjev pjesme “Amazing Grace” - dodao je glazbenik pa zahvalio fra Mariju Berišiću i župniku fra Branku na pozivu.

Označeno u