Po zagovoru hrvatskog svećenika beba se probudila se iz kome

Ljiječnici joj nisu davali šanse nakon teškog pada iz hodalice a onda je njena obitelj otišla moliti na grob oca Ante Antića. Za to vrijeme u bolnici se događalo čudo, njihova Petra probudila se iz kome i ustala iz kreveta.

Ovo snažno svjedočanstvo prenosimo sa službene FB stranice Sluga Božji fra Ante Antić

"Ja sam otac kćeri Petre. Moja obitelj imala je veliku čast i milost da smo doživjeli po zagovoru oca Ante Antića Božju pomoć da nam Petra ostane živa i zdravo dijete. Kao mala beba Petra je bila u hodalici i tako je jednom zajedno sa hodalicom pala niz stepenice, slupala glavu i ostala bez svijesti. U teškom stanju prebačena je u bolnicu. Bila je u komi. Doznali smo od liječnika da nema gotovo nikakve šanse da ostane živa. Kako sam župljanin ove župe Gospe Lurdske i znali smo za oca Antu Antića, ja sam pozvao čitavu obitelj da pođemo na molitvu u crkvu na grob oca Ante Antića, da se molimo njegovu zagovoru. Tako je i bilo. Došli smo svi skupa na grob sluge Božjega i usrdno molili, a potom pošli k glavnom oltaru pred Presveto Otajstvo, kao i pred oltar Majke Božje Lurdske gdje smo se molili. Nakon toga smo se puni tuge, žalosti i shrvani vratili kući ne znajući što je sa našom kćeri Petrom. Došavši iz crkve kući, nazvali smo telefonski bolnicu. Javila se medicinska sestra koja nas je preporučila i kazala nam odmah radosne i doslovno ove riječi: "Pred 15 minuta vaša kći je došla k svijesti. Ustala se na krevetiću, ali ne znamo da li vidi na svoje oči, da li će čuti i govoriti jer od udarca glavica joj je bila sva deformirana, a uz to i teška koma. To ozdravljenje zbilo se onoga trenutka kada smo se molili pred grobom o. Antića za njegov zagovor, a potom pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Nekoliko dana nakon toga Petra je bila zdrava kao da se ništa nije bilo ni dogodilo. Došla je doma i mi smo svi zahvalni dragom Bogu za uslišane molitve po zagovoru sluge Božjega o. Ante Antića.

To je nas velika Božja milost po njegovu sluzi o. Antiću. Završavam, da smo ovu posebnu milost ozdravljenja željeli javiti Vicepostulaturi odmah nakon samog ozdravljenja, ali u Vicepostulaturi je bila zamjena vicepostulatora; fra Vladimir Tadić, koji je tek stigao, morao se upoznavati s poslovima Vicepostulature pa smo to naknadno javili, što je doneseno i u glasilu "Dobri otac Antić ". Hvala.

Petar Miketić

(Svjedočanstvo izrečeno na znanstvenom skupu "Posvećeni život i sluga Božji o. fra Ante Antić" u Zagrebu 1995.)

Molitva ocu Antiću

Za proglašenje blaženim oca fra Ante Antića i za milost po njegovu zagovoru
Bože, Oče naš, izvore svakog dobra!

Sin nas je Tvoj poučio da budemo savršeni i milosrdni

po uzoru na Tvoju dobrotu.

U Duhu Svetom, Ti si slugu svoga oca Antu Antića

uzdigao do savršenog vršenja Tvoje svete volje.

Proslavi, Gospodine, slugu svoga i na ovoj zemlji čašću svetaca,

a meni po njegovu zagovoru udijeli milost

za koju Te sada posebno molim…

(Sada navedi osobnu molbu za koju moliš)

Nadasve mi daruj svoje svjetlo i milost da poput oca Antića

sve činim i trpim iz ljubavi prema Tebi

koji si sa svojim Sinom i Duhom Svetim

izvor svakoga dobra i smirenja svih srdaca. Amen.

Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu … (tri puta)