Popularni splitski pjevač posvjedočio vjeru: 'Bog nam je na prvom mjestu'

Svećenik don Josip Ulić ugostio je u svom novom podcastu splitskog pjevača Joška Čaglja, popularnog Jolu, koji je posvjedočio o vjeri u svom životu.

Don Josip Ulić na svom Youtube kanalu 'Don Mrvica' već neko vrijeme jednom tjedno objavljuje zanimljiva videa, a zasad bilježi više od 3000 pretplatnika. U svom novom podcastu ugostio je poznatog splitskog pjevača Joška Čaglja Jolu, koji je progovorio o svojoj vjeri i obitelji, prenosi Laudato.

– Bog nam je na prvom mjestu. Dan mi počinje i završava molitvom, i ne znam jesu li mi djeca ikad išla spavati, a da se nisu pomolili. Kad smo na okupu, važna nam je zajednička molitva. Ali, moram biti iskren, imam prijatelje koji se mole više – rekao je kroz smijeh.

Posvjedočio je kako svaku nedjelju odlazi na svetu Misu, čak i za vrijeme turneja.

– Odlazio sam na svete Mise i kad sam bio i u Kanadi, Australiji i drugim zemljama, a sa mnom su išli i članovi sastava. Znali smo se ustajati ujutro nakon koncerta kako ne bismo propustili Misu, premda to uvijek i nije bilo moguće – spomenuo je, dodavši kako na euharistijskim slavljima rado čita te da je bosonog sudjelovao na križnim putevima.

Govoreći o duhovnoj glazbi, kazao je da još uvijek nije snimio neku duhovnu pjesmu, ali ima veliku želju. Pohvalio je dosadašnja nastojanja u duhovnoj glazbi, čija je kvaliteta narasla posljednjih desetak godina. Spomenuo je također i Laudato TV, istaknuvši zahvalnost što postoji jedna takva televizija s dobrim i kvalitetnim vjerskim programom.

Poslušajte cijeli podcast u dolje priloženoj poveznici.