Probudio se iz kome sa sjećanjem na Isusa i anđele koje je sreo u raju

Tom Dolezal se nakon tjedan dana probudio iz kome te je progovorio o tome kako je raj stvaran te da je u njemu sreo Isusa i anđele.

Jedan čovjek iz SAD-a koji je u automobilskoj nesreći strašno nastradao tvrdi da je proveo vrijeme u raju dok je 7 dana bio u komi.

Tom Dolezal vozio je kroz kanjon kada se izravno sudario sa kamionom koji je za sobom vukao prikolicu. Dolezal se onesvijestio i slomio 22 kosti, a u potpunosti je uvjeren da je Isusa Krista osobno vidio.

„Odletio sam u raj… a raj je prepun“, rekao je za lokalne novine. Isto je rekao da je vidio Isusa kako hoda kroz polje.

Kako navodi Great Falls Tribune, Dolezal kaže da je vidio ljude u ljubičastoj odjeći i da je vidio i anđela sa „vrlo ugodnim“, umornim licem i kratkim hlačama.

Mnogi tvrde da su vidjeli Isusa i posjetili raj

Mnogi su drugi ljudi tvrdili da su nakon doživljene nesreće vidjeli Isusa i posjetili raj. Jedna je takva osoba i dr. Mary Neal koja je prošle godine posvjedočila svoje duhovno iskustvo koje je doživjela nakon smrtonosne nesreće s kajakom.

„U potpunosti vjerujem da Bog svima nama u takvom iskustvu daje scenu koju ćemo moći razumjeti, koja će u nama odjeknuti, zbog koje ćemo se osjećati dobrodošlo, voljeno, prihvaćeno i poznato. Ono što mi uvijek dotakne dušu je boje i cvijeće i detalji na cvijeću i aroma cvijeća. To je ono što sam vidjela“, rekla je o raju.

„Taj je put bio isprepleten i satkan od svake dugine boje i boja koje ovdje ne postoje. Tamo je bilo cvijeća, bile su arome, i sve je prštalo od Božje ljubavi“, dodala je Neal.

Isto je tako otkrila da joj je Bog rekao da će joj sin kasnije umrijeti, događaj koji se i ostvario, prenosi Faithwire.com, a prenosi novizivot.net.

Označeno u