Svjedočanstva naših čitatelja:"Milost suza na ukazanju"

Hvaljen Isus i Marija! Evo želim svjedočiti da sam i ja doživjela obraćenje. Bogu hvala!!!

Od malih nogu sam išla u crkvu,prisustvovala svetoj Misi skoro svake nedjelje, roditelji su me cijeli život odgajali krsćanskim životom. Sada sam udana žena, imam djecu i muža i zahvaljujem se dragom Bogu na njima.

Prije tri godine otišla sam sama u Međugorje kako bi prisustvovala Mirjaninom ukazanju koje je bilo kod Plavog križa. Nisam mogla pristupiti plavom križu. Sjećam se da je na ulici bilo mnoštvo vjernika. Tada za vrijeme ukazanja u meni se nešto prelomilo, nešto što ne mogu posve opisati riječima. Zatvorila sam oči i počela sam se spontano zahvaljivati Bogu i Gospi!

Predala sam im sve svoje misli i osjećaje, sve što je bilo u meni. Tada je uslijedio plač, plakala sam i plakala i taj osjećaj je bio divan i predivan. Dobila sam milost suza. Od tog dana počela sam o svemu razmišljati drugačije. Svetu Misu doživljavam u punini srca i dubini duše.

Sve je ljepše od tog trenutka. Zahvaljujem milosrdnom Isusu jer mi se mnogo puta očitovao u mom životu i molim ga da zauvijek ostane sa mnom kao i moja Gospa Međugorska!

Bvb. Snježana Lasić

Označeno u