SVJEDOČANSTVO: Bog je jači od liječničkih dijagnoza

Svjedočanstvo ozdravljenja po zagovoru svete Maravillas od Isusa.

U srpnju 2012. zatrudnjela je jedna moja prijateljica koja je žarko željela ponovno biti mama. Imala je 39 godina. Kada je nakon toliko vremena saznala da je ponovno trudna, bila je jako sretna. No ta sreća je ubrzo postala gorka, a ona je postala jako depresivna, veoma tužna i prepuna boli. Bilo ju je jako teško dan po dan „izvlačiti” iz tog stanja.

Sve je započelo kada je u trećem mjesecu trudnoće napravila uobičajene pretrage kod uvaženih liječnika. Prva dijagnoza je bila da dijete ima Downov sindrom.

Druga dijagnoza od drugog liječnika bila je još gora jer je rekao ne samo da će dijete imati Downov sindrom, nego i da ima mnogo nakupljene „vode u mozgu” odnosno hidrocefalus. Nisu joj dali nikakve nade da će biti bolje niti da će dijete moći imati duži život.

No, bez obzira na dijagnoze, čak i one najgore, muž ju je uvjeravao da će to uvijek biti njihovo dijete i da će ga podjednako voljeti. Sve su nade položili u Boga i svetu Maravillas od Isusa.

Na providonosan način je do njih došla sličica sa svetom Maravillas od Isusa, njezinom biografijom i čudima. Svakog je dana u svoja njedra stavljala tu sličicu, sve dok se nije rodila njihova djevojčica. Također je tijekom šest mjeseci žarko molila da se ne ostvare liječničke dijagnoze. Mjesece je provodila u plaču i depresiji.

No Bog, naš Gospodin, je sa svetom Maravillas od Isusa učinio čudo. Na čuđenje svih: njezinih roditelja, braće, dvojice liječnika, rodila se u potpunosti zdrava beba, bez hidrocefalusa i Downovog sindroma. Te prethodne dijagnoze čudesno su nestale. Bog je, zagovorom svete Maravillas od Isusa, uslišio njihove molitve te se 20. travnja 20133. rodila Isabela Antonia.

Radost je čitavoj obitelji i najbolji dar kojeg im je Bog mogao dati. Vječno smo zahvalni svetoj Maravillas od Isusa što nas je zagovarala pred Gospodinom. Željeli bismo da naš slučaj posluži kao utjeha i nada mnogim mamama koje prolaze kroz nešto slično. Želimo im poručiti da nikada ne gube vjeru i pouzdanje u Boga.

Također vam želim reći kako je sveta Maravillas uistinu moćna svetica koja ima samilosti prema svima nama ako položimo svoje pouzdanje u nju. Vječno smo joj zahvalni na njezinoj dobroti, pomoći i čudima.

Esther Grijalba Rodriguez de Catalan živi u mjestu Concepcion u Čileu.

29. svibnja 2013.

Izvor: časopis "Santa Maravillas de Jesus", br. 170., god. 2013.

Označeno u