Svjedočanstvo medicinske sestre iz Dubrovnika: Nakon smrti djeteta htjela si oduzeti život

Svjedočanstvo medicinske sestre iz Dubrovnika, Nevenke Curić u četiri dana kako je objavljeno na YouTube pogledano je više od 70 tisuća puta.

Izuzetno svjedočanstvo žene koja je strahovala za svog sina od njegovog rođenja, a koji je doista stradao kao maturant nakon čega se njen život u potpunosti raspada i ona misli samo o samoubojstvu.

U međuvremenu, kako je medicinska sestra, zove je Ruža iz Neuma i traži od nje da joj dogovori CT. Prvi put na CT-u Ruža ima tumor. Za nekoliko tjedana zove Ruža i ponovo hoće na CT jer kaže Isus ju je izliječio kod fra Ive u Šurkovcu. Nevenka misli da je luda ali dogovara joj i taj CT. Ispada da Ruža nije luda jer tumora nema. Ruža ju neprestano zove u Šurkovac, a Nevenka odbija, ne zna ni moliti.

Jednog dana Nevenka se sprema učiniti samoubojstvo i sjeda u auto. Od tada ne sjeća se ničega, osim što vidi da sjedi na benzinskoj pumpi u Neumu. Gleda oko sebe ne zna kako je do tamo došla. Ne sjeća se.

Ali sjeti se da jedina osoba koju zna iz Neuma je Ruža, ona ‘luda Ruža’ koja ju je toliko puta zvala. Te večeri Nevenka s Ružom kreće u Šurkovac. Tamo susreće Isusa i njen život postaje život čudesa.

Nevjerojatno je ovo svjedočanstvo, poslušajte!