SVJEDOČANSTVO VJERE Gospodin vodi računa o svim detaljima

Moj odnos s Gospodinom ...

Volim svoj odnos koji sam izgradila sa Gospodinom! On me razumije. Istinski ljubi. Daje mi puninu radosti. S Njime imam baš sve! Tražila sam ljubav i prihvaćanje u različitim ljudima i na kraju uvijek došla na isto: Kako to da me baš nitko ne razumije?Kada sam dopustila Gospodinu da uđe u moje srce, preplavila me ljubav koja nadilazi svaku ljudsku. Često osjećam da baš mene ljubi najviše. Navečer, kada uđem u tišinu svoje sobe i svoga srca, prenesem Mu svoje osjećaje, svaki trenutak proteklog dana, bio on dobar ili loš-podijelim ga sa Gospodinom. I tada sam ispunjena i potpuno sretna. Trenuci sa Njim su nezamjenjivi. Mogla bih nizati svjedočanstva Njegove svete ruke u mome životu. Darovao mi je život, i to u izobilju. Ali Gospodin je prije svega tražio da mu sve prepustim. Da mu vjerujem! On će sav teret ponijeti za mene. I to je možda i najteže. Pustiti Isusu da on sve vodi, dati mu potpuno povjerenje. Ali vrijedilo je.

Tijekom studija pa sve do njegovog završetka, On mi je bio nezamjenjiva potpora i ohrabrenje. Proslavljao se u ispitima, profesorima, kolegama na faksu pa čak i u neuspjesima, koje svojevremeno nisam ni razumjela, ali i kroz te neuspjehe učio me životu i kao nagradu darivao još veću ljubav i snagu. Nedugo nakon završetka studija darovao mi je posao, ali poznavajući moje srce bolje nego itko drugi, baš onakav posao kakav sam ja željela. Zanimljivo je da Gospodin vodi računa o svim detaljima. On ne prihvaća moju polovičnu sreću. Ali traži prije svega strpljivost i bezuvjetnu vjeru u Njega. Ponekad promatram svoje roditelje. Moj Nebeski Otac mislio je baš na sve. Da sam sama birala, odabrala bih baš takvu majku i takvog oca.

Slava Mu i hvala na obitelji koju imam! Kada molim, govorim Mu srcem.On poznaje njegove otkucaje. I ne bojim se da moje molitve neće biti uslišane. Nebeska Majka čuje svaku molitvu svoga djeteta i predaje ju Gospodinu. Znam koliko me voli moj zemaljski otac, on uvijek želi da sam sretna. Koliko to tek želi moj Nebeski otac? Svaki dan se radujem Gospodinovom planu koji ima sa mnom. Čak i kad razumski više ne vidim rješenje niti smisao, prepustim mu. On zna bolje! Brate i sestro, uvijek prikazuj svoju patnju za Gospodinov plan koji ima sa tobom. I samo hrabro! Dok se čvrsto držiš za Isusovu haljinu, sve je lakše!

Vedrana Sović

Svjedočanstvo je u cijelosti preuzeto sa Duhos.com