“Već sam pripremila smrtovnicu”

“Gospođa Judy Hayes posvjedočila mi je kako je po zagovoru Padre Pija čudesno izliječena i od tog trenutka on je postao moj omiljeni svetac.

Naime, kada je Judy doznala kako boluje od raka i da je on već u četvrtom stadiju te se proširio i na kosti, otišla je u kršćansku knjižaru potražiti koju bi devetnicu mogla moliti za svoje ozdravljenje. Dok je pregledavala knjižice primjetila je sličicu Padre Pija koja ju je, kako je rekla, posebno privukla. Kupila je sličicu i počela moliti sveca za pomoć i ozdravljenje. Nedugo potom, zbog velikih problema sa zdravljem završila je u bolnici na nekoliko mjeseci. Jedne je večeri čula razgovor dvije medicinske sestre.

“Judyino stanje je toliko loše da će noćas umrijeti. Već sam pripremila smrtovnicu, samo ju još liječnik treba potpisati” – kazala je jedna medicinska sestra.

Ono što nije znala je da Judy s vjerom moli Padre Pija za zagovor; uskoro je potpuno ozdravljena i još uvijek živa. Zahvaljujem Bogu i Padre Piju na njezinom čudesnom ozdravljenju i svjedočanstvu te na svim milostima koje sam primila po zagovoru Padre Pija u vlastitom životu.”

Kathleen Lusk

padrepio.hr