Doživotni zavjeti dvojice salezijanaca - "Daj mi duše drugo uzmi" facebook Salezijanska provincija

Doživotni zavjeti dvojice salezijanaca - "Daj mi duše drugo uzmi"

Vinko Rogalo i Mislav Alerić dali su svoje doživotne zavjete 28. kolovoza u Svetoj Mati slobode u Zagrebu, postavši time salezijanci zauvijek.

Hrvatska salezijanska provincija doživjela je veliku radost povodom doživotnih zavjeta dvojice mladih salezijanaca 28. kolovoza – Vinka Rogala i Mislava Alerića, koji su ovim činom postali salezijanci zauvijek, piše hkm.

Misno slavlje predvodio je provincijal don Tihomir Šutalo uz koncelebraciju ostale braće salezijanaca, prenosi Sveta Mati Slobode -Župa Duha Svetoga.

Uz obitelji, rodbinu i prijatelje, na misnom slavlju, u lijepom broju s obzirom na (ne)prilike vezane uz pandemiju, prisutni su bili i salezijanski bogoslovi, mladi iz oratorija i članovi Salezijanske obitelji.

 Dan ranije dvanaestorica salezijanaca obnovila su redovničke zavjete, a nakon toga održano je i molitveno bdijenje za zvanja.

 Hrvatska salezijanska provincija ima još jednu nadolazeću radost, jer u subotu 11. rujna će na Jarunu osmorica salezijanskih novaka dati svoje prve redovničke zavjete. Potičemo da ih pratite molitvom.

Označeno u