(VIDEO) Molitva za mir u katedrali sv. Stjepana u Beču sa vidjelicom Marijom Pavlović-Lunetti

Molitva za mir se već tradicionalno, dvanaestu godinu za redom, održava u katedrali sv. Stjepana u Beču a molitveni susret inspiriran je Gospinim porukama u Međugorju u kojima Kraljica mira poziva na molitvu mir.

Bečka katedrala svetog Stjepana prošlog je tjedna, 19. rujna, bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Tisuće vjernika okupilo se da mole za mir.

Na molitvi za mir bila je prisutna i međugorska vidjelica Marija Pavlović-Lunetti. Tijekom molitve krunice imala je ukazanje Gospe. Uslijedila je sveta misa s kardinalom Schönbornom i brojnim svećenicima.

Nakon klanjanja Presvetom POltarskom Sakramentu, vidjelica Marija Pavlović-Lunetti izvijestila je o svom ukazanju.

Gospa se dugo molila za sve nas i sve nas je blagoslovila. Gospa večeras nije dala poruku, ali njezina je prisutnost poruka svima nama da trebamo biti bolji. Neka nas sve blagoslovi i neka nam svima pomogne da hodamo putom svetosti, stazom kojom Blažena Djevica i Bog žele od nas da hodimo."

Donosimo vam i video s predivnim kadrovima uz poznate zvuke Gospine violine, violinistice Melinde Dumitrescu  na večeri "Molitve za mir" održane 19. rujna 2019. u katedrali svetog Stjepana u Beču

Pogledajte i video s Gospinog ukazanja od 18. rujna vidjelici Mariji Pavlović-Lunetti u Beču.