Humanitarni koncert Marka Perkovića Thompsona za biskupijsku zakladu ‘Fra Bonifacije Ivan Pavletić’

Biskupijska zaklada “Fra Bonifacije Ivan Pavletić” i Sisačka biskupija organiziraju humanitarni koncert Marka Perkovića Thompsona, u subotu 11. lipnja s početkom u 20 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, ispred sisačke katedrale.

Prihod od koncerta pomoći će u daljnjem školovanju potrebitih stipendista Zaklade, koja je u posljednjih šest godina dodijelila preko 300 stipendija.

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će, u povodu Dana Sisačko-moslavačke županije i Dana Stjepana i Antuna Radića, u subotu 11. lipnja u 11 sati svečano misno slavlje u župnoj crkvi Sv. Martina biskupa u Martinskoj Vesi.

Župa sv. Antuna Pustinjaka u Odri Sisačkoj svečano će u ponedjeljak 13. lipnja proslaviti blagdan svog suzaštitnika sv. Antuna
Padovanskog. Svečano misno slavlje u 9 sati predvodit sisački biskup Vlado Košić, a misno slavlje u 18 sati vlč. Vlado Mandura.

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će, u nedjelju 12. lipnja u 19 sati, u crkvi Sv. Josipa Radnika u Sisku, svečano misno slavlje tijekom kojeg će krstiti blizanke Sandru i Saru, sedmo i osmo dijete obitelji Valjak

Označeno u