JOŠ DOBRIH LJUDI IMA Nevjerojatan i prekrasan natpis ispred pečenjare u Gradišci: 'Ako ste gladni, a nemate čime platiti, nema veze, samo dođite'

U vrijeme kada smo svjedoci besramne utrke za profitom, u Novoj Gradišci zabilježena je upravo nevjerojatna gesta vlasnika jedne pečenjare

Siječanj je uvijek vrijeme kada se u mnogim kućanstvima osjeća besparica, a na žalost sve je više onih kojima se siječanj protegne kroz čitavu godinu. Značajan dio stanovništva regije živi na rubu siromaštva i mnogo je onih koji si svakog dana ne mogu priuštiti čak ni najosnovnije - topao obrok.

U vrijeme kada smo svjedoci besramne utrke za profitom, u Gradišci  u Bosni i Hercegovini, na samoj granici s Hrvatskom,zabilježena je upravo nevjerojatna gesta vlasnika jedne pečenjare, koji je shvatio da "nije u šoldima sve", piše 100posto.hr.

Ispred pečenjare Bijela lađa koja posluje u sklopu tržnice izvješen je tako natpis koji gladne poziva da se dođu besplatno nahraniti ako nemaju novca.

bijela-lada-pecenjara.jpg

Photo Facebook

"Ako ste gladni, a niste u mogućnosti platiti, kod nas uvijek možete dobiti neki topao obrok. Platit ćete kad budete mogli ili nikad. Nitko ne zaslužuje da bude gladan. Bog vas blagoslovio", stoji na natpisu Bijele lađe.

Fotografija natpisa pojavila se i na društvenim mrežama, a korisnici hvale humanu gestu vlasnika. 

Označeno u