MASNA LUKA: Radovi na novoj kapelici i blagovaonici Franjevačka kuća molitve Masna Luka

MASNA LUKA: Radovi na novoj kapelici i blagovaonici

Franjevački samostan u Masnoj Luci na Blidinju poznata je duhovna oaza za sve ljubitelje prirode i duhovnosti. Na poseban se način njegova karizma idealnog prostora za različite duhovne obnove iskazala nakon dolaska fra Josipa Vlašića koji je i sam, ali i uz pomoć drugih svećenika i laika izorganizirao cijeli godišnji kalendar duhovnih obnova različite tematike i sadržaja koji su bili više nego dobro posjećeni pokazujući sve veću potrebu vjernika raditi na sebi i svom odnosu s Bogom.

Raduju stoga vijesti da se započelo s radovima proširenja prostora u ovom lijepom samostanu koji će još više podići kvalitetu programa.

Kako saznajemo sa njihove mrežne stranice, s početkom 2024. godine započeli su radovi na izgradnji nove i prostranije unutarnje kapelice te blagovaonice:

„S početkom nove godine počeli su i neki novi procesi u našoj kući!

Kada drugi put dođete na duhovnu obnovu, nadamo se da ćete uživati u novoj kapelici i novoj blagovaonici! Reorganiziramo postojeće prostore i trenutno su u tijeku grubi radovi. Želimo prostor Franjevačke kuće molitve obogatiti središnjim molitvenim prostorom: jednom lijepom prostranom kapelicom!

Evo i kratkog videa da vidite u kojem pravcu idemo!

Hvala svim dobročiniteljima koji su nam pomogli i koji nam pomažu u ovim građevinskim pothvatima!

Na ovoj stranici objavljivat ćemo kako napreduju radovi. Pratite nas!

Preporučamo se u vaše molitve!“ – napisao je fra Josip Vlašić