Ni invalidska kolica nisu je spriječila

Bliska suradnica majke Terezije propovijeda po cijelom svijetu – saznajte kada i gdje je u Hrvatskoj!

''Isus vas voli više nego što možete zamisliti, pozovite Duha Svetog u vaš život, On će biti s vama, biti će u svakome od vas'', rekla je Joanne Petronella.

U organizaciji Društva za promicanje kršćanskih vrednota “Kristofori” u subotu je održan karizmatski susret na zagrebačkom Jelenovcu. Susret je predvodila Joanne Petronella, osnivačica i voditeljica evangelizacijske službe “Christ In you, The Hope of Glory” iz Los Angelesa (SAD). Joanne Petronella služi preko 40 godina. Služila je u 39 zemalja svijeta a bila je i bliska prijateljica i suradnica svete Majke Terezije. Katolički je laik i obdarena je izrazitim karizmama propovijedanja, proroštva i ozdravljanja.

Petronella je došla u Hrvatsku sa svojim timom od šest ljudi. Naglasila je kako je presretna što je mogla ponovno posjetiti našu zemlju. Na samom početku susreta propovijedala je o Duhu Svetom koji sve pokreće i koji mijenja živote. Slavljenje je predvodio slavljenički band Kristofori ‘Hosana’.

“Isus vas voli više nego što možete zamisliti, pozovite Duha Svetog u vaš život, On će biti s vama, biti će u svakome od vas”, bila je samo jedan od poruka koje je Petronella uputila okupljenima na susretu.

Zanimljivo je naglasiti kako je Joanne Petronella žena s velikim iskustvom evangelizacije te da je jedva pokretna, a na susret u Zagrebu došla je u kolicima. No to je nije spriječilo da s toliko žara i ljubavi propovijeda Božju riječ. Naime, ona ima 81 godinu, dok je prosjek godina njezinog tima 70.  Fascinantna je radost i želja da i u poodmakloj dobi idu navještati Radosnu vijest po cijelome svijetu. Nakon propovijedi molila je za sve ljude koji su bili u potrebi. Bilo je tu bolesne djece pa sve do teško bolesnih ljudi.

Bilo je prekrasno, jako sam sretna i neizmjerno zahvalna što sam mogla svjedočiti jednom ovakvom seminaru u Hrvatskoj”, rekla nam je sudionica seminara.

”Bilo je fantastično, osjećam se odlično, bila sam kod gospođe Petronella na molitvi i osjećam duboki mir nakon molitve”, rekla nam je gospođa koja boluje o raka.

Joanne Petronella sa svojim timom u Hrvatskoj je još nekoliko dana a sljedeći susreti se održavaju po ovom rasporedu.

19. svibnja 2015. Split – Hotel Atrium, Domovinskog rata 49 a  u 18 sati

20. svibnja 2015 Zadar – Sala za vjenčanja i catering Margarita, Franka Lisice 91 u 19.30 sati

21. svibnja 2015. Opatija – Remisens Hotel ADMIRAL, Maršala Tita 139 u 18 sati

23. svibnja 2015. Dugo selo – Gradska sportska dvorana, Đure Dubenika 2 u 18 sati

24. svibnja 2015.Osijek – Sportska dvorana JUG II, Kralja Petra Svačića u 15 sati

Još vijesti iz regije, čitajte OVDJE