OBAVIJEST fra Smiljana Kožula o primanju vjernika

Zbog mnogih upita o primanju vjernika kod fra Smiljana Dragana Kožula donosimo vam njegovu obavijest.

Poštovani! Mnogi mi vjernici šalju e-mail poruke u kojima žele saznati kada bi se mogli sa mnom osobno susresti na razgovor, na ispovijed i blagoslov. Budući da nisam u mogućnosti svima odgovarati možete saznati raspored kada primam vjernike.

Crkva sv. Križa u Sigetu (Novi Zagreb) ima svake večeri jednog svećenika kao dežurnog za sakrament sv. ispovijedi. Ja ispovijedam svakog utorka: Od 16. sati do 20.30 sati Napominjem da se za taj susret ne treba prijavljivati nego kako vjernici dolaze, tako stanu u red, i kad dođe njihov red ulaze k meni u ispovjedaonicu u kojoj obavljam razgovore, ispovijedi i blagoslove. Osim utorcima primam vjernike svake nedjelje kada sam u Zagrebu i to: Od 09.20 do 12.50 prije podne Svima Vama koji želite doći na osobni susret sa mnom velim dobro došli i primite veliki Božji blagoslov!   
Želi Vam Kristov svećenik: Fra Smiljan - Dragan Kožul, O.F.M.

U sklopu Pokreta krunice za obraćenje i mir, u prostorijama župe Uzvišenje Sv. Križa  u Sigetu (Novi Zagreb), djeluju i molitvene zajednice Maranatha i Magnificat, te  glazbene skupine Betlehem i Magnificat. Duhovnik molitvenim zajednicama jest fra  Smiljan Dragan Kožul. Više informacija o zajednicama možete dobiti tako da izravno  kontaktirate Pokret krunice za obraćenje i mir (kontakt podaci). Svakog posljednjeg utorka u mjesecu obje zajednice zajedno organiziraju  tzv.molitveni susret posljednje srijede u mjesecu na kojem se mole molitve za  ozdravljenje i oslobođenje i slavi sv. Misa za pokojne.

Ovaj susret je izrastao iz skromnog okupljanja manje skupine vjernika do broja od oko 2500 vjernika koliko ih redovno dolaze zadnjih godina. Mnogi od njih svjedoče da su baš po tom susretu primili brojne milosti za sebe i svoj rod, od oslobođenja od noćnih mora i strahova do obraćenja teških psovača u obitelji, a zabilježen je i veći broj tjelesnih ozdravljenja.

Dobrodošli!

Označeno u