„SRCEM KROZ KORIZMU“ – još jedna humanitarna akcija vezana za Međugorje

Potaknut primjerom fra Gorana Azinovića, kapelana u Čitluku i fotografa iz Bijakovića Matea Ivankovića koji su od prihoda zadnje njihove knjige pomogli potrebitima u okolici Međugorja još jedan Bijakovčanin se odlučio na sličnu akciju.

To je vlč. FILIP PAVLOVIĆ, inače svećenik zagrebačke nadbiskupije, ali porijeklom iz Biijakovića, iz župe Svetog Jakova apostola u Međugorju. Rođen je 26. prosinca 1983. godine u Mostaru. Za đakona je zaređen 29. rujna 2012. godine u Zagrebu, a za svećenika 15. lipnja 2013.

Vlč. Filip sudjeluje u evangelizacijskom projektu „Pod smokvom“, a nedavno je objavio i svoju prvu knjigu: „SRCEM KROZ KORIZMU“. Knjiga "Srcem kroz korizmu" je prema riječima p. Marka Glogovića "mali udžbenik duhovnosti, konkretna instrukcija života, putokaz za unutra za ono najbitnije... razmatranja ako ih upijamo srcem postaju škola sretnosti, a temelj istinske sretnosti je svetost. U knjizi upoznajemo te korake prema svetosti. Jasno i osvijetljeno svećeničkom karizmom, misijom i iskustvima."

HUMANITARNA AKCIJA PRODAJE KNJIGE:

Cijela zarada od prodanih knjiga ići će u dobrotvorne svrhe!
Knjigu ćete moći nabaviti:

1. Na promociji u Svetištu svetog Josipa u Karlovcu, u nedjelju 23. veljače 2020. u 19:30 sati
2. Na prvi korizmeni petak 28. veljače u Velikoj Gorici u župi Navještenja nakon mise u 18:30
3. Na prvu korizmenu nedjelju 1. ožujka nakon večernje mise u 18:30 u Zaprešiću na Marlesu
4. Kroz korizmeno vrijeme u župi sv. Martina u Hrnetiću

Knjigu možete dobiti besplatno, no ukoliko osjećate da ste je dužni platiti - to možete i učiniti, s onom količinom novca za koju vi mislite da je u redu. Bilo to 50kn, 100kn, 200kn ili više... Koliko god - od srca je. Prikupljeni iznos podijeliti ćemo onima kojima je to zbilja potrebno! Taj iznos ćemo darovati ili u obliku novca, ili ćemo za taj iznos kupiti prehrambene namirnice, neku potrebnu stvar (npr. krevet, štednjak, drva) i slično, to ćemo još vidjeti po potrebi...

Još jednom, hvala dragom Bogu, a i vama koji ćete s radošću kupiti i čitati ovo prekrasno djelo, te time pomoći nekome tko je zaista u potrebi!– napis

srcem-kroz-korizmu-don-filip-pavlovic.jpg