Srna još jednom pokazao da ima veliko srce: Primio navijače i umirio naciju!

Hrvatski navijači putovali su 25 sati da bi došli do kampa hrvatske reprezentacije i sastali se s kapetanom Darijom Srnom...

Vjerni navijači hrvatske reprezentacije Velimir Krznar, Damir Đuranec, Boris Svetec i Predrag Stojković krenuli su automobilom iz Zagreba za Deauville, u kojem je smješten kamp hrvatske reprezentacija na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

"Bila je to prava avantura. Krenuli smo BMW-om na put bez karte i navigacije i uz puno peripetija na kraju smo našli taj Deauville. Promašili smo skretanje za Pariz i završili u Belgiji. Put se odužio na 25 sati. Kad samo stigli na cilj, izgledali smo kao bundeve", šaleći se na svoj račun ispričao nam je Krznar.

"Međutim, sve smo zaboravili kada smo se našli s kapetanom Darijom Srnom. Jedan od nas ga pozna. Došli smo u Deauville i nazvali ga na mobilni telefon. Pitali smo ga jel' se možda možemo naći, a on je spremno odgovorio: 'Ma kako ne bismo mogli kada ste vi prevalili toliki put zbog nas'. Za čas je došao do nas, proveli smo zajedno neko vrijeme i fotografirali se da imamo za uspomenu."

Zabrinuti za situaciju u reprezentaciji nakon izgreda huligana u Saint-Etienneu upitali su Srnu hoće li momčad biti spremna za okršaj sa Španjolskom i daljnje natjecanje. Nacija može biti mirna.

"Spremni smo na sve i idemo dalje kao da ništa nije bilo. Ništa nas ne može zaustaviti", odgovorio je kapetan koji je i ovom gestom pokazao da ima veliko srce i razumijevanje za vjerne navijače.

Označeno u