ŠTO SE JUTROS DOGODILO NA LINIJI BROJ 7: Trudna Dubrovkinja ganuta gestom vozača Libertasa!

Trudna Dubrovkinja koja je željela ostati anonimna nazvala je našu redakciju kako bi pohvalila mladog vozača JP Libertas koji je, kako kaže učinio nešto što će ona dugo pamtiti.

Jutros sam na Vojnoviću ušla u Libertasov autobus broj sedam koji je bio dupkom pun. Obzirom kako se nitko nije htio dignuti i ponuditi mi mjesto iako sam u osmom mjesecu trudnoće, mladi vozač je zaustavio autobus i digao se. Nije htio voziti. Putnici su ga pitali: 'Zašto ne vozite', na što je on odgovorio: 'Krenut ću kad se netko digne gospođi'. Međutim, i dalje se nitko nije htio dignuti. Putnici su bili iznenađeni, i oni koji su sjedili u autobusu, ali i oni na stanici. Mladi vozač je na kraju  zamolio jednog gospara da mi ustupi mjesto - ispričala nam je gospođa koja ističe kako je šokirana nekulturom mladih u gradskim autobusima, ali i oduševljena gestom mladog vozača kojem se javno želi zahvaliti.- Ovo nije prvi put da sam doživjela kako mladi u autobusima sjede, a trudnice i starije osobe stoje.

Ta nekultura mladih je doista zabrinjavajuća, ali sve vam je to nažalost stvar kućnog odgoja. Mladiću koji je vozio 'sedmicu' želim reći jedno veliko HVALA. On je pravi primjer savjesnog vozača i Libertas može biti ponosan na ovakvog zaposlenika - komentirala je gospođa.

Kontaktirali smo JP Libertas i doznali kako se mladi vozač koji je bio na liniji 7 zove Mario Paradžik. Njemu ovakve geste nisu strane. Naime, on je prije dvije godine dirnuo dubrovačku i hrvatsku javnost sličnom gestom. Zaustavio je tada autobus, ukrcao starijeg gospodina, a kad ga je iskrcao na stanici pokraj bivše stare bolnice, pomogao mu je prijeći cestu.

A kako Mario Paradžik komentira svoju današnju gestu kazao nam je u  telefonskom razgovoru.

- Nisam mogao vjerovati da se nitko ne želi dignuti trudnoj gospođi. Nisam htio krenuti sa stanice dok ona nije sjela. Znate, nije lijepo gledati trudnu ženu kako stoji. Ovo što sam napravio bi trebalo biti sasvim normalno, ali u današnje vrijeme ovakve stvari smatraju se nevjerojatnima - skromno je zaključio Mario Paradžik.

Još vijesti iz regije, čitajte OVDJE

Označeno u