Susret štovatelja Božjega milosrđa Splitsko-makarske nadbiskupije

Susret štovatelja Božjega milosrđa Splitsko-makarske nadbiskupije održat će se u subotu, 24. listopada 2015. u Splitu u organizaciji zajednica, pokreta i udruga štovatelja Božjega milosrđa ove nadbiskupije te Molitvenog saveza legije Srca Isusova i Marijina, a uz potporu Koordinacije štovatelja Božjega milosrđa.

Susret obuhvaća jutarnji program u Franjevačkom klerikatu na Trsteniku s početkom u 9.30 sati kada će kateheze održati o. Andrzej Wośko SCJ, fra Petar Milanović te don Pave Piplica. Slijedi procesija ulicama grada Splita između 11 i 13 sati. Svečano euharistijsko slavlje, kojem će prethoditi pobožnost u čast Božjega milosrđa u 15 sati, predvodit će mons. Miroslav Vidović, generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije.

Duhovna priprava za ovaj susret održat će se u vidu Devetnice u čast Božjega milosrđa u Katedrali Uznesenja BDM – Sv. Duje od 16. do 23. listopada od 15 do 17 sati a koju će predvoditi predstavnici 9 župa Splitsko-makarske nadbiskupije. (Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa)

susret-stovatelja-bozanskog-milosrda.jpg